Grand Cherokeen soittimen vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja chevy76, 28.6.2004.

  1. chevy76

    chevy76 1st gear

    -96 mallin Grant Cherokeessa on orkkis lisävarusteena Infinityn Gold hifisystems..Kyseisessä mallissa on kasetti soitin, mutta luonnollisesti siihen halutaan CD-soitin..Se mikä mietityttää, niin onko siinä normaali hifisysteemi, vai onko siinä aktiivikaiutin tms systeemi..Onko kukaan tehnyt kyseistä vaihtotyötä..???
     
  2. Roadmaster

    Roadmaster 3rd gear

    Miksi et asenna erillistä CD-soitinta, joka kytketään auton antennijohdon väliin ?
    Metro-Auto ainakin myy sellaista ja toimii ihan hyvin.
     
  3. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Siinä taitaa olla oma vahvistin. Sen tulevan cd-soitin-radion sähköantennin piuha vahvistimen herätejohdolle niin toimii. Netistä löyty jostain kytkentäohjeet. Sitä uutta soitinta ei voi kytkeä auton omille kaiuttimille.
     

Kerro tästä muillekin!