Grand Voyager A/C....?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja piiparinen, 8.12.2012.

  1. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    2001 mallin voyagerin ilmastointilaitteen kompura alkoi sirittään oikein kunnolla.Painoin vähän kaasua ja kuului tirrrr raks...? Ääni katosi ja ilmastointilaite ei enään toimi.Hihnapyörä kuitenkin pyörii normaalisti eikä äännä.

    Tais toosa leikata laakereista ? Uuden lähtö on Rock-autossa alkaen n.150$ joten ei kannata ruveta rassaan tuota vanhaa.

    Kysynkin uuden kompuran käyttöön otosta kun ei oikein mennyt ohjeet perille kääntäjän avulla : pitääkö uutta kompuraa pitää kytkin alaspäin jonkin aikaa (15min) jos ja kun sinne on lisätty kompuran omaa öljyä saman verran kuin vanhassa oli ja mitä sitten tehdään ?
     

Kerro tästä muillekin!