GS Buickit Suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GS350, 25.10.2010.

 1. buick71

  buick71 2nd gear

  Porvoossa eikös oo suomi gs 66-67? Ainakin Porvoossa juttelin kaverin kanssa jolla sellainen...
   
 2. Substitute

  Substitute Gearhead

  Tuossa oli kyse 65-mallisesta GS-optiosta ja se on koriltaan erilainen kuin 66-67 ja todennäköisesti silleen varsin harvinainen malli. '64-65 vuosina oli aika sama korimalli.
   
 3. lätyskä

  lätyskä Gearhead

  Laitan kuvia kun saan. Kaverin kamera jäi Suomeen kun jouluna lähti takaisin. Todennäköisesti samanlainen mutta kova kattoinen. Sanoin kaverille että tuo Suomeen ensikesänä jos tulee tänne (riipuu onko työnantajalla töitä Suomessa). Mukaan tuli vielä 1x 425 nailhead+ 2x turbo 400+ 2x vanteet (rallyt+ org. knok off kapseleilla)+ takapuskuri+takavalot etc. Maalia ja etujouset kuulemma kaipaa.
   
 4. Mika.V

  Mika.V Gearhead

  Eli varmaan tuollainen (kuvassa on muistaakseni Kauhajoella, kuvattu 2DR):

  [​IMG]
  1965 Skylark Gran Sport Specs
   
 5. CJ-57

  CJ-57 Gearhead

  Bremerin Ykällä oli tollanen vaaleensininen pitkään myynnissä, meni ilmeisesti kaupaksi tossa ennen vuodenvaihdetta.
   
 6. lätyskä

  lätyskä Gearhead

  Tämmöinen se on

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 7. lätyskä

  lätyskä Gearhead

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 8. lätyskä

  lätyskä Gearhead

  Onko mitään arviota mitä vastaava voisi Suomessa maksaa? Lähinnä kannattaako tuoda tänne ja onko monta samanlaista jo Suomessa. Laite siis toimii ja kulkee hyvin. Kaipaa lähinnä maalia ja siistimistä ympäriinsä
   
 9. BuickS

  BuickS Gearhead

  Kannattaa tuoda, ei noita montaa täällä ole ja koskaan ei liikaa.
  Hinnoista sen verran, että se Bremerin Ykän projektikuntoinen -65 GS:n hintapyyntö oli 5900€ ja tuo kuvissa oleva Kauhajoella kuvattu -65 museorekisteröity "tolppaGS" oli viime kesänä? myynnissä hintaan 15.000€.
  Siitä jotain ajatusta hinnan suhteen?
   
 10. BuickS

  BuickS Gearhead

  Onko -65 GS tulossa Suomeen?
   
 11. lätyskä

  lätyskä Gearhead

  On todennäköisesti mutta koska on vielä auki. Kaveri nyt työreisulla jossain päin merellä (Karibialla) vielä jonkin aikaa ja nyt näyttää että ei tule Suomeen ilmeisesti tänä kesänä. Kyselen kun saan yhteyden.
   
 12. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

  Ensirekisteröintimatka vuosien kunnostuksen jälkeen sai Buickin kannalta karua kohtelua. Risteyksestä erehtynyt Mazda mies teki pikaperuutuksen ja PAM. 6 talvikautta hissukseen Buickia kunnostellen saa jatkoa.
   
 13. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Ei hitto... :cry:
   
 14. Substitute

  Substitute Gearhead

  Mikä oli Mazda miehen kommentti tapahtuneesta? Kai kerroit että millaiseen autoon peruutti?
   
 15. samppa78

  samppa78 2nd gear

  Kajaanista ostin boattail gs 72 jota ens keväänä on tarkoitus ruveta hitsailemaan jälleen liikennekelpoiseksi..
   
 16. A.J.

  A.J. Gearhead

  Laitetaanpa tänne aiheeseen sopiva kuva kun kävin läpi viime kesän räpsäyksiä. Tämä siis heinäkuussa 2015 Haaparannalla kuvattu: [​IMG]
   
 17. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

  Kirjoitin aiemmin kuinka rekisteröintikatsastuksesta palatessani Buickin keulaan peruutti risteyksestä erehtynyt autoilija.
  Vaurioita tuli mm puskuri,maski ,konepelti ja konepellin iskun seurauksen lokasuojat menivät taaksepäin niin että ottivat oviin kiinni ja maalit irtosi nurkista.
  Vakuutustarkastajan mielestä kyseiset vahingot ei ole aiheutunut toisen ajoneuvon toimesta vaan jostain muusta.
  Asia ei ole vielä ratkenut ja auto korjaamatta koska peltikorjaamot ei ota harraste autoja näillä suunnilla korjattavaksi ja vastapuolen vakuutus yhtiö ei suostu korvaamaan kaikkia vaurioita.
  Patti tilanne.Olisiko tietoa eteläSuomen tai missä vaan Suomessa harrasteauto peltikorjaamoa joka pystyisi tekemään työn ja kumoamaan vakuutustarkastajan väitteet tyhjiksi.
  http://s6.photobucket.com/user/aaaassss ... sort=3&o=2
  http://s6.photobucket.com/user/aaaassss ... sort=3&o=1
  http://s6.photobucket.com/user/aaaassss ... sort=3&o=0
   
 18. Substitute

  Substitute Gearhead

  Jos keulasta näkyy että puskuri on ottanut kiinni syylärin kiinityspeltiin tai painanut sitä taaksepäin vaikka lampunkehyksien kiinnikkeiden voimalla tai jos puskurin kiinnitysraudat on luistaneet taaksepäin rungon kiinnityksessä tuon aiheuttaen, niin eikös sen pitäisi olla silloin aika selvää että lokasuojat on paineet taaksepäin tuuppauksesta johtuen. Ne ei ole sillä takapäässä mitenkään erityisen tukevasti kiinni, sellaisilla joustavilla ulokkeilla. Tuo korihan on tehty elämään tuosta kohdasta jonkun verran.
  Se syylärin/lokasuojien/konepeiton kiinnityspeltihän on rungossa kiinni kumipuslilla, kyllä se aika helposti liikahtaa sen verran että oviin ottaa kiinni.
   
 19. Bukero

  Bukero Gearhead

  tuo konepeltiin kohdistunut törmäys siirtyy suoraan lokasuojiin pellin saranoiden ja lukkopalkin kautta koska nehän on "yllätysyllätys" kiinni ainoastaan lokasuojissa. täytyy olla harvinaisen (lue: tavallisen) tollo vakuutusvahinkotarkastushenkilö kyllä.
   
 20. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

  Olette oikeassa keulan siirymisen suhteen. Tämä Suomen vahinkotarkastus keskuksen tarkastaja vaan ei hyväksy kyseistä selitystä. Ensimmäinen hänen lauseensa oli"oletko aivan varma että kyseiset vauriot ovat tulleet kyseisessä törmäyksessä" Kaikki on kuin pahimmasta painajaisesta.
  Harraste auton omistaja on ilmeisen heikoilla kaikessa.
  Hän kaiketi epäilee minua vakuutus petoksesta vaan ei ole sitä ääneen sanonut.
  En tiedä kuin käy,vastapuoli on myöntänyt syyllisyytensä vaan aiheutettuja vahinkoja ei haluta korvata kokonaan.
   

Kerro tästä muillekin!