GS Buickit Suomessa

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GS350, 25.10.2010.

 1. Substitute

  Substitute Gearhead

  Eiköhän se tiivisteliimalla tiivisty, eli itse en sen takia alkaisi pehmotiivisteitä laittamaan. Mulla on myös tarvikeimari, siinä ei ollut tiivistysongelmia vaikka kansia on höylätty senverran että imarin pultinreiät ei oikein menneet enää kohdalleen.
  Buickissahan on imusarjan tiivistepinta 90 asteen kulmassa dekkitasoon nähden eli ei ole niin kovin herkkä muutoksille.
   
 2. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Naapuri hommannut hienon Buikelon!!! Pitää dallata kattoo sitä...
   
 3. Fileeraus

  Fileeraus 3rd gear

  Pari vuotta sitten tästä oli vähän juttua, GSX klooni tehty Skylarkista
   
 4. v.isoaho

  v.isoaho Gearhead

  mites onko tullu uusia gs buickkeja suomeen.
   
 5. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Otetaan ketjua sen verran tapetille, että huudellaan nyt täälläkin ’68-72 Skylark/GS:n perään. Kartoitetaan vähän tarjolla olevien tilannetta ja ostetaan niistä joku käteisellä. Laita yv.
   
 6. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Auto löytynyt. JJH:n aito ’70 GS 350 vaihtoi omistajaa. Ihan asiallinen laite. Pientä kosmeettista näprättävää ja fiksattavaa, mutta kuuluu asiaan :)
   
  atobee tykkää tästä.
 7. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Minkä värinen? Ei kai viininpunainen mustalla vinyylikatolla?
   
 8. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Ei ole, kyseessä koko punainen auto.
  Helvetin hyvä pirssi. Aiemminkin ollut noita eri merkkisiä A-koppaisia ja yksi ’68 avo Skylark 350:llä, mutta nämä tuntuu kulkevan jotenkin erittäin kevyesti ja herkästi ihan pintakaasulla. Lieneekö se kiinni Buickin 350:n motin luonteesta..Ei ois nainen millään malttanut laittaa sitä seisontaan, mutta kun lämppärin kennolle on tehty ohitusleikkaus vuodon takia, niin huurussahan se kioski on kokoajan. Pitää alkaa vaihtamaan kennoa tässä lähiaikoina.
  Mahtaako kellään olla nurkissa 15x8-10” orkkis rallivanteita kahta kappaletta? Olisin kiinnostunut ostamaan. Kunto saisi olla hyvä tai parempi.
   
 9. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Lämppäri kennon vaihto, onko ilmastoinnilla? Shop manuaalin ohje alkaa "remove glovebox...."; purattaa melko paljon ennenkuin on kenno käsissä, sisälokarikin pitää irrottaa että pääsee käsiksi niihin alempiin muttereihin.:(...
   
  Muokattu: 28.12.2020
 10. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  En tiedä eroaako puikki kuinka paljon ponusta. Mutta sen verran työlästä tuo kennon vaihto oli ponuun että samalla vaihdoin puhaltimen moottorin uuteen. Samalla kannattaa tehdä puhaltimen moottorin virtapiuhaan liitos. Varsin hankala liittää johtoa kun puhaltimen moottori, sisäloksu ja lämppärin kotelot paikoillaan.
   
 11. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Tilasin uudet vanteet. Sen verranhan toi kennon vaihto teettää hommia, että fööni menee kenties vaihtoon samalla kertaa. Toisaalta ei pitäisi vaihtaa alkuperäistä ehjää, koska nykyään kiinanpaska laatu...
  Pitää katsoa orkkis motin kunto ensin ja onko sille tehtävissä hiilien vaihtoa ja putsausta
   

Kerro tästä muillekin!