GS Buickit Suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GS350, 25.10.2010.

 1. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Kuva huijaa... Suoraan ajosta oleva peli kuitenkin. Vinyylikatto on aika heikossa hapessa ja sen alta voi jotain ikävyyksiä löytyä. En kuitenkaan koputtelemalla löytänyt pehmeitä kohtia, eli toivottavasti ei ole kovin pahoja tuhoja.
  71000 mailia pitäs olla ajettu ja aika uskottavalta vaikuttaa. Ikänsä ollu saman piirikunnan alueella. Kaikki paperit uudesta lähtien löytyy. Buildsheetit, ostokuitti ja dealerin luovutushuoltolaput. Viimeisen parin vuoden aikaan huollettu parilla tuhannella taalalla. Ilmastointi on huollettu ja se toimii! Kori on kauhtunut, mutta on aika hyvässä kunnossa. Lattiat näytti altapäin ehjiltä, eikä edes pyöränkotelot olleet likaisia. Sisällä ei haissu home, eikä näkyny vuotojälkiä, joten ei sinne ainakaan kovin paljon ole vettä päässy. Töitä on luvassa, ennen kuin tuosta hienon saa, mutta eipä ollu kalliskaan.
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 2. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Hieno aikakone.

  Mielestäni tuollainen pitäisi saada suoraan museorekisteriin.
  Jos maalipinta on alkuperäinen, niin mä en edes raaskisi maalauttaa sitä uudestaan.

  Konehuone ja sisustakaan ei vaadi kun kevyen pesun.
   
 3. Substitute

  Substitute Gearhead

  Upeata, hieno hankintapäätös 1purehell.
   
 4. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  [​IMG]
  Niin on ku kax marjaa :rotfl: .
  [​IMG]
   
 5. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  ..ja vielä yksi V12 Jaguar..:D
   
 6. Fleetline

  Fleetline Gearhead

  Sopiikohan tässä topicissa kysäistä GS Rivierasta. Sovin kaupat tänään mulla pitkään säilytyksessä olleesta -71 Gs Rivierasta. Entisen omistajan mukaan kohtuu harvinainen kampe Suomessa? Tää on suomikilpinen mutta leima mennyt vanhaksi jo useita voisia sitten.
   
 7. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Sopii. Kerro lisää ja kuvia pliis.
   
 8. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Kuopioon tullut 71 GS455 Stage 1. Auto on ollut jo jonkun vuoden suomessa yksityiskokoelmassa mutta ei vielä rekisterissä. Vaalean metallivihreä mustalla vinyylikatolla ja GSX raidoilla ja spoilereilla...hieno peli. Saa omistaja kertoa lisää jos tahtoo....
   
 9. Jupe

  Jupe Gearhead

  Fleetline: Siis -71 boattail GS? Tästä kyllä kuulisin mielelläni lisää!

  Bluestone: Helppo uskoa että on komea, mielellään kuulisin lisääki tästäkin.

  Sitä kun itse on tätä samaa kyseistä vuosikertaa, niin liekö siinä syy että tämän vuosikerran Buickit on alkaneet viehättää vuosi vuodelta enemmän.
   
 10. Substitute

  Substitute Gearhead

  Äsken luulin että nyt tulee Buick aiheista katottavaa telkkarista kun alkoivat rakentamaan ´72 "Skylarkkia" kustompajassa. Näytti olevan hyväkuntoinen originaali GS455 jota on valmistettu muistaakseni 2100 kpl. Tai sitten erinomaisen hyvin tehty klooni, toivottavasti ymmärsin väärin.

  Vaihdoin kanavaa siinä vaiheessa kun riistivät isolohkon konehuoneesta (kai viallinen?)ja roudasivat Chevyn crate pikkulohkon pajalle... on oikein 310hp kuulemma siinä. :oops:

  Ohjelman nimeä en enää muista enkä sitä sponsorienergiajuomafirmaakaan - onneksi.
   
 11. 383

  383 Gearhead

  West coast customs :rotfl: :rotfl:
   
 12. Substitute

  Substitute Gearhead

  Olen jo unohtamassa näkemäni.
   
 13. challenger-70

  challenger-70 Gearhead

  Kunnon paskaläävä koko kioski.Kyllä vituttaa kuinka hehkuttavat maailman parhaaksi kustom pajaksi.
   
 14. Substitute

  Substitute Gearhead

  Jos joku tota kattoo, niin laitetaas tähän vielä että kyllä myös 72 GS:ään löytyy uudet penkinpäälliset ja muutkin korjausosat ihan vaikka Yearonelta.
   
 15. Holley

  Holley Gearhead

  Tästähän ei ylläpito ehken tykkää, mutta kutsun nyt ne GS-omistajat Buick-meetingiin, jotka mahdollisesti missasivat aiheesta kertovan topicin:
  viewtopic.php?f=1&t=284559
   
 16. lätyskä

  lätyskä Gearhead

  Kaveri osti juuri Skylark GS -65 401+2speed auto. Saa nähdä tuoko Suomeen ( asuu pysyvästi Georgiassa) kun ensi kesänä tulee tänne. Onko näitä Suomessa miten paljon?
   
 17. Substitute

  Substitute Gearhead

  Taitaa olla kyllä varsin harvinanen hankinta, se GS paketti oli tuolloin Skylark optiona. En ole kuullut että niitä täällä olisi, mutta eihän se tarkoita että ei ole.

  Tuohan oli muistaakseni GM:llä ainoa alle '68 a-body jossa oli yli 400cid kone, korporaation raja meni siinä 400cid koossa.
   
 18. Commodåren

  Commodåren 2nd gear

  Hurst Oldsejako ei lasketa ?
   
 19. Holley

  Holley Gearhead

  Tulihan tuossa selailtua V8 5/1983-lehteä, jossa todettiin Suomeen tuodun 3 GS Buickia 1966! Se valkoinen oli hyvin alkuperäinen vielä vuonna 1983 - T10 -manuaalilla! Jos jollain tuo on, niin olisihan hienoa. Siinä lehdessä oli toinenkin "black magic", joka oli rakennellumpi, mutta liekö kumpikaan enää ehjä tai Suomeen jäänyt, myytiinhän täältä niitä poiskin - suomalainen kun ei harvinaisuudesta pysty maksamaan sitä, minkä ulkomainen autonkeräilijä.
  Se 400 cid -rajahan nyt oli vähän weirdo ja joka tapauksessa viskattiin periaate lepikkoon lopullisesti '70.
   
 20. Substitute

  Substitute Gearhead

  Tuon takia laitoin rajan vuoteen 68. Nettitietojen mukaan Hurst Oldsit sai luvan käyttää yli 400cid moottoria 68-lähtien koska auto varusteltiin GM:n ulkopuolisen firman toimesta.

  Buick GS:n muskeliautoarvoa merkin kannalta nostaa vielä se, että se on aina ollut tehtaan vakiotilaus tuotantomalli ja siinä mielessä varsin kova paketti. Se on käsittääkseni vähän eri asia kuin erikoistilaus COPO-optio, puhumattakaan tehtaan ulkopuolisten firmojen versioista.
   

Kerro tästä muillekin!