Ha(N/R)kinnassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja TaTsi, 19.3.2004.

  1. TaTsi

    TaTsi 1st gear

    Laitanpa tännekin kun kerran löysin..

    Tervehdys arvoisat Jenkkeilijät

    Kyselisin hieman kun on tuosta viime (lue myös eka) jenkistä vuosia aikaa...

    Tosa oli 1 Darti sopivasti ja tarttis laitella jarruja/jarrusyl. siihen. Mistäs osia nykyään saa, vieläkin ilmeseti usa parts? Vai onkos paljonkin muita liikkeitä täällä pääkaupunki seudulla ?

    Sitten jos joku vois valaista tuosta Dartista hieman... Son 6-koneella ja autom. Ei varmaan mikään raketti, mut tarkoitus olisikin vanhoilla päivillä nauttia ja nauttia... Mikäli kestää
    Mitäs siitä kannattais tutkia eritoten ja mitäpä noi yleisesti ottaen n. kustantaa..
    Perusjenkkihän son, eli ilmeisesti aikas varmatoiminen ?? (niinkuin vanhat yleensäkin, välistä jotain menee tai sit ei).

    Et sellasta..

    Kevättä kaikille, ei riemulla rajaa kun kasilla ajaa (kait sama asia myös kutosella
     
  2. veekasi

    veekasi Gearhead

    Kannattais kokeilla hakua, tuolta ylhäältä, näitä keskusteluja on täällä käyty ko aiheesta. Ja partsin lisäks on racers place, ja se on keravalla kultasepänkadulla(siin pornokaupan naapurissa), hyllytavarana ei paljoa mut tilaamalla kohtuuhinnalla, auki iltamyöhään. Ja Aro-yhtymältäkin saa osia, tosin hintoihin en ota kantaa. Ja siit autosta, Dartti on varmatoiminen perusjenkki, perushuolto(niin kuin kaikkiin käytettyihin) kannattas tehä. Vähän riippuu vuosimallista, mut nesteet, jarrut ja putsari, niist varmaan hyvä alkaa.
     
  3. TaTsi

    TaTsi 1st gear

    Jep,
    Juu ilman muuta nuo tavalliset/Tarpeelliset huollot pitää tehdä.

    Kiitos, ja nyt taas netti sauhuamaan, jotta sais jostain, jotakin :wink:
     

Kerro tästä muillekin!