Hääautoa etsitään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja fe390, 27.3.2008.

 1. iira

  iira 1st gear

  Halutaan vuokrata hääauto

  Hei!

  Haluaisimme vuokrata korvausta vastaan hääauton pääkaupunkiseudulta tai lähiympäristöstä. Vihkiminen on lauantaina 28.5.2016 Helsingin keskustassa, josta on tarkoitus siirtyä autolla juhlapaikalle Porvooseen.

  Ensisijaisena toiveenamme on hieman iäkkäämpi urheiluauto, esim. Porschen 993-sarjalainen tai sitä vanhempi malli, mutta myös mitä tahansa muita vanhoja autoja saa mielellään tarjota. Auton värillä ei ole väliä.

  Mieheni haluaisi ajaa autoa itse, mutta myös kyydityksestä voidaan sopia. Hän on itsekin autoharrastaja sekä varma ja luotettava kuski, jolla on ollut kortti yli 10 vuotta - hän kohtelee taatusti kaunotartasi kuin kukkaa kämmenellä! Tarjoukset yksityisviestinä tai suoraan vastauksena tähän ketjuun.
   
 2. Joni Hartikainen

  Joni Hartikainen 1st gear

  Terve!

  Halutaan vuokrata hääauto ja kuljettaja. Häät on 17.10.2015. Toiveena olisi vanhemmat autot. Häät ovat espoossa klo.15 alkaen.

  Ota rohkeasti yhteyttä!

  Terveisin
  Joni Hartikainen
  0442694674

  joni._hartikainen@hotmail.com
   
 3. petrilk

  petrilk 1st gear

  Moi!

  Meillä olisi häät Vantaalla 10.9.2016. Haluaisimme vuokrata vanhemman auton sekä kuljettajan. Autolla ei ole niin hirveästi väliä, kunhan se on vähän vanhempi ja hyvässä kunnossa. Tarjoa vaihtoehtoja.

  Jos haluat tarjota autoa, niin ota yhteyttä: latvakay@gmail.com

  -Petri Latva-Käyrä
   
 4. sjm

  sjm 1st gear

  Moikka,

  Etsimme hääautoa siirtymiseen kirkolta valokuvaukseen ja sitten juhlapaikalle Helsingin keskustan alueella/lähistöllä la 27.5 iltapäivällä. Max.2h.

  Yhteydenotot kuvien ja hinnan kera mielellään osoitteeseen: smarttinen7@gmail.com
   

Kerro tästä muillekin!