Hääautoa Kotkaan 30.8?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja nikso, 15.7.2008.

  1. nikso

    nikso 3rd gear

    Moip!

    Kysytäänpä täältäkin. Eli olisiko kenelläkään kymenlaaksolaisella Classicin omistajalla mielenkiintoa lähteä heittämään pientä häärinksaa lauantaina 30.8? Kyseessä olisi pyrähdys KVL-> Kotkan kirkko-> Kotkan Maijanranta. Muutaman tunnin rykäisy olisi kyseessä, ja hommasta kyllä maksetaan ihan oikeaa rahaa :)

    Neliovinen Chevy ois kova, mutta pariovisellakin pärjättäisiin. '57 ja '55 ois hienoutta, eikä '56:stakaan vastaan ois mitään :)

    Ilmoitelkaahan mikäli haluatte saattaa yhden klassikkoharrastajan avioliiton satamaan (tai kuivatelakalle) tyylikkäästi :D

    Yhteyttä saa ottaa vaikka numeroon 0405205003, maililla niko.kaartinen@sanoma.fi tai sitten privana ihan tänne Overdriven lankulle.
     
  2. JJ

    JJ Gearhead

    Pari -55 4d Chevyä löytyypi Kouvolasta,Pappa Jokiselta voisi kysäistä joutaisko keikan heittää.
     
  3. nikso

    nikso 3rd gear

    Papan '55 kävi ekana mielessä, mutta vaimoke ei halua lipua avioliiton satamaan farmarissa. Nirsoja nuo naiset!: D
     
  4. JJ

    JJ Gearhead

    Pappahan on farkun jo myynyt mutta eikös 4d oo vielä tallessa?
     

Kerro tästä muillekin!