Hälläpyörämarkkinat Hämeenlinna 4.5.2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Ahis, 29.4.2008.

  1. Ahis

    Ahis Gearhead

  2. Simo

    Simo 1st gear

    Tarkoitus on Isonvaaleen kanssa paikalle hankkiutua.
     
  3. gto69

    gto69 Gearhead

    Jos ei ole aivan hirvee darra niin pitäisi tulla myymään ahtimia ym. eli ottakaa isoja seteleitä mukaan!
     
  4. lucky13

    lucky13 1st gear

    Kai ny. Jos kotonurkilla joskus jotain on, niin siellä pitää käydä vaikka kannatuksen vuoksi...
     
  5. annsa1

    annsa1 Gearhead

    PITÄÄ lähtä katsomaan!!
    :rotfl:
     
  6. Ahis

    Ahis Gearhead

    Aamu kuudelta olis tarkostus buick startata ja lähtee suhailemaan. Olisko Porista halukkaita matkaan mukaan? Sunnuntai aamuna kuudelta...
     
  7. Ahis

    Ahis Gearhead

  8. jylhä

    jylhä 1st gear

    oliko menoa ja meininkiä?
     
  9. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Pitihän tuolla käydä kun oli sopivan lähelläkin.Meno markkinoilla oli mukavan letkeetä,eikä paikalle ollu osunu örveltäjiä. Se mikä jäi askarruttamaan, oli mainostettu autonäyttely. Paikalla oli toki muutamia autoja,mutta minulle jäi sellainen mielikuva että :maksa vitonen ja laita harrastepeli tohon riviin näytille. Mutta, mutta, kokonaisuudessaan mukava päiva, kannatti käydä.
     
  10. Simo

    Simo 1st gear

    Ok tapahtuma, harrasteautoparkin ahtaus hieman yllätti.
    Poisajo radan ympäri oli myös kokemus, oli vain tuskaa yrittää pitää Imperiaalin mittari kahdensadan paremmalla puolella... :D
     
  11. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Kiitos kaikille kävijöille, isolla kädellä. Näyttely ja harrasteajoneuvoparkki meni sekaisin, järjestjien oma kömmähdys. Tapahtuma järjestetään täysin harrastaja voimin, eikä näin ollen aina kaikessa ylletä aivan nappi suoritukseen. Uuusi paikka ja uudet toimitsijat, valitettavasti kaikki ei aina täysin natsaa. Ensivuonna koitetaan uudestaan ja toivottavasti jotain aiemmasta oppineena. Harrasteautojen suuri määrä yllätti myös järjestäjät, kukapa olisi uskonut ettei ahveniston pääsuora riitä parkkipaikaksi!!!
    Tämän tapahtuman tuotto mahdollistaa myös yhdistyksemme Amerikkalaisvalmisteisen Reo -34 linjurin ylläpidon ja, ulkoiluttamisen kesän aikana mahdollismman monissa tapahtumissa, tervetuloa moikkaamaan ja sanalle kun Reolla ollaan matkassa. Ainakin Stadin Cruisinkiin tehdään kokopäiväretki elokuussa. Kiitos kaikille tukijoille.
    :D :D :D
     

Kerro tästä muillekin!