Hämeen Mobilistit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Simo, 10.9.2007.

  1. Simo

    Simo 1st gear

    Lukiessani Hämeen Mobilistien kerholehti Hälläpyörää tuli mieleeni, että positiivistä palautetta lehdestä täytyy jotenkin antaa. Siksi aloitin tämän ketjun.
    Kerholehtien toimivuus perustuu usein vain muutaman aktiivisen jäsenen toimintaan. Kun nämä väsähtävät on lehden jatko usein vaakalaudalla tai sitten tehdään väkisin joku tapahtumakalenterin ja muutaman kopioidun jutun sisältävä "lehti". Tämäkin tosin vaatii tekijänsä.

    Luulen, että rivijäsenten (yleensä kaikissa kerhoissa) vähäisen aktiviteetti juttujen suhteen johtuu itsensä ja tekemistensä vähättelemisestä. Kuitenkin, kun lukee jonkun kirjoittamia juttuja vaikka aihionhakureisusta niin tulee mieleen, että olipa mukava lukea. Tulee mieleen esim. yhden merkkikerhon nettisivuilla oleva juttu autonhakureisusta Ruotsiin. Hauska juttu ja vielä mielenkiintoinen autokin sieltä tuli tuomisina.

    Hälläpyörän yksi kantavavoima kirjoittelee tälläkin foorumilla aktiivisesti, joten positiivinen palute mennee perille ainakin sitä kautta.
     
  2. Ahis

    Ahis Gearhead

    Pikaisesti selattuna näytti kyllä mainiolta opukselta, olihan siellä yksi -58 buick mainoksessakin...
     
  3. Impalamies

    Impalamies 3rd gear

    Sen verran on tullut kerhotoimintaa itsekin pyöritettyä, että hyvätasoisen kerholehden tekeminen on oikeasti haastavaa. Nykyään ei meinaa saada vapaaehtoisia mihinkään toimintaan. Lisäksi lukijoitten odotukset nousevat koko ajan bisnesmielessä tehtyjen autolehtien teknisen tason ollessa aika kova.

    Joten itsekin kyseisen kerhon passiivijäsenenä kiitän ja kumarran aktiiveille! Lehti tulee luettua saman tien kun se postiluukusta kolahtaa.
     
  4. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Pussihousu joukkueen puolesta kiitokset kiitoksista, välittyvät kyllä niille joille kiitos kuuluukin. Hälläpyörä-lehti on nykyisessä muodossa ilmestynyt n. neljä vuotta, neljä kertaa vuodessa. Todennäköisesti ilmestyy myös jatkossa samalla linjalla. Lehden tärkein tehtävä on toimia jäsenten tiedotusakanavana kaikille jäsenille. Kaikkien juttuja otetaan ilolla vastaan, kunhan liittyvät jollain tapaa yhteiseen harrastukseemme. Juttujen ei aina tarvi käsitellä mobiileja, mobilisteja tai muita romuja. Onhan lehdessämme kirjoitttu mm 20-30 luvun muodistakin ja vielä nuoren naisen kirjoittamana. Lehden kehittämiseksi otetaan uusia ideoita innolla vastaan. Kun lehteä tekevät aina samat naamat, tuppaa lehti alkaa toistaan itse itseään, siksi uudet "toimittajat" ovat tervetulleita joukkoon. Tähän mennessä ei kertaakaan ole tullut tilannetta, ettei tarjottua juttua olisi saatu sopimaan lehteen. Samalla vaivalla kun aineiston joku hankkii kokoon ja painokelpoiseksi, niin samalla vaivalla siitä tekee myös siitä hiukan laadukkaamman kuin perinteinen jäsentiedotteen virkaa hoitava mv moniste. Kaikki ovat tervetulleita tekemään Hälläpyörä-lehteä, kukin omien kykyjensä ja taitojensa mukaan. Jutuista ja ideoist on jatkuva pula. :rotfl:
     
  5. Simo

    Simo 1st gear

    Nostetaanpa tämä taas, aiheesta.

    Jälleen kerran ilmestyi hyvä ja mielenkiintoinen kerholehti (joulukuu 2008)
    Hyviä juttuja mm. MatkailuSätkällä :D
    Ihmettelin ko. matkailuautoa alkukesällä Retkeilyajoissa Pietarsaaressa. Kelpaa sillä reissata, varustetaso on hyvä, konjakkia myöten.


    Huonoja uutisia on, että päätoimittaja lopettaa hommat!

    Onko jatkajasta jo tietoa ja mitenkäs hallituksen kävi?
     

Kerro tästä muillekin!