Hallitus uudistuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja roope, 12.11.2011.

 1. roope

  roope Gearhead

  Terve
  Seuraavassa vuosikokouksessa joudumme uudistamaan hallitustamme jonkin verran. Jäsenrekisterimme hoitaja Juhani , kerhomme mainio sihteeri Erja , Minä puheenjohtajana ja Pasi lehtemme todella osaavana päätoimittajana oleme tulleet elämän vaiheeseen jossa on haettava jotain uutta. Kerhomme jatkuvuuden kannalta toivoisinkin että että halukkaita em. "virkoihin " löytyisi ! Toivoisin että tämä avaus johtaisi rakentavaan keskusteluun !
  Parhain Terveisin Roope
   
 2. Simo

  Simo 1st gear

  Taitaa tämä palsta hiljentyä entisestään Roopen viesrtin jälkeen?

  Toivottavasti olen väärässä ja uudet, energiset ja toimeen tarttuvat henkilöt löytyvät nopeasti.

  Rivijäseneltä kiitos Roopelle ja muille aktiiveille, jotka olette jo pitkään näitä FMA-juttuja jaksaneet ylläpitää.

  Simo
   
 3. Kuutoshullu

  Kuutoshullu 2nd gear

  Joo en tunne koko kerhoa edes loppujen lopuksi, mutta kun itsellä on tua lanceri niin kiinnostaisi kovasti tietää enemmän.... Onko täällä turun suunnalla jotain tapahtumia kerhon puolesta vaiko?
   
 4. elisabeth

  elisabeth 1st gear

  Vaihtuvan hallituksen listaan voi lisätä minutkin, eli varapj:n "virka" aukeaa myös. Aika aikansa kutakin.
   
 5. welran

  welran 1st gear

  Myös meitsin "virkakin" taisi vapautua jo pari kuukautta sitten, joten eipä kovinkaan monta vanhaa taida hallitukseen jäädä. Toivottavasti joku jaksaa alkaa pyörittämään ettei kaadu koko läjä. Epäilen kyllä vahvasti.. :(
   
 6. Windsor

  Windsor Gearhead

  Mikäpäs tää juttu nyt oikein on? Siis että kaikille tulee "tunnit täyteen" yhtä aikaa? Hattua nostan kaikille, jotka ovat hallitusta jaksaneet pyörittää, Roopekin taitaa tehdä jonkin sortin ennätyksen pj:n virassa, itse en ainakaan edes muista kuka pj:n virkaa hoiti ennen Roopea... :)
   
 7. mesev8

  mesev8 3rd gear

  voi räkä kyllä oli huonot uutiset,todella ikävä juttu et päätitte lopettaa, ootte koko hallitus hoitanut homman esimerkillisesti,toivottavasti tämä nyt ei ole FMAn loppu.Lopuksi kiitos Roope ja kaikki muut tasapuolisesti :(
   
 8. elisabeth

  elisabeth 1st gear

  Nähtäväksi jää kuinka käy. Mulla ainakin yksi syy leipääntymiseen on tapahtumien järkkäily, joihin ei sitten kuitenkaan juuri ketään tule.
  Ehkä niihinkin pitäisi keksiä jotain uutta, mikä saa porukat liikkeelle. Mene ja tiedä sitten.
   
 9. TeeTee

  TeeTee Gearhead

  Jahans, olisko nyt sitten aika yhdistää voimat Dart & Valiant kerhon kanssa? Olen ollut hiukan sivussa, mihin se keskustelu viimeksi tyrehtyi...
   
 10. C-barge

  C-barge Gearhead

  En oo ollu jäsen pitkään aikaan, mut tollastahan tuo tuppaa olee, ppuhamiehet ja -naiset tekee yhdistyshommaa pyyteettömästi niska limassa ja kaikki on jollain muotoo helpottuneita siitä et joku viittii sitä tehdä eikä sellasta luonnollista vaihtuvuutta oikeen tule. Meil on vähän sellasta taipumusta et annetaan "yhteiskunnan" hoitaa. Toivottavasti löytyy väkeä jatkamaan myös kerhotoimintaa, vaikkei se tietty mikään itsetarkoitus harrastuksessa ole. Mut sinänsä sääli jos ei moparisteistä löydy yhtä aktiivista jengiä kuin "vihollisista".
   
 11. roope

  roope Gearhead

  Terve Taas !

  Ei tässä mitään sen suurempaa dramatiikkaa ole. Omalta osaltani olen jo pari vuotta miettinyt rivijäseneksi siirtymistä. Kymmenen vuotta puheenjohtajan tehtävissä on pitkä aika. Olen tullut siihen tulokseen että on aika antaa tilaa uusille henkilöille ja ajatuksille. Kevään näyttelyt hoidettaan kuten on sovittu. Vuosikokous tullaan pitämään Tallinnan risteilyllä. Sinne siis kaikki joukolla valitsemaan uutta hallitusta. Toivon että uutta verta löytyisi jatkamaan varsin elinvoimaisen ja näkyvänkin kerhon toimintaa. Uudistuminen toivottavasti myös aktivoisi ihmiset saapumaan järjestettyihin tapahtumiin ja näyttelyihin joissa olemme paikalla.

  Parhain Terveisin Roope
   
 12. ValiantMan

  ValiantMan Gearhead

  Vois olla hyvä, että kerhon säännöissä olisi kirjaus erovuoroista, jotta vain osa vaihtuisi kerralla. Vaikka en liki 20 vuoden kaappimoparistina FMA:han ole koskaan kuulunutkaan, tuntuu tietty kurjalta jos hyvä toiminta (ja lehti) on vaarassa hiipua. :(
   
 13. roope

  roope Gearhead

  Moi
  Säännöissä on moinen pykälä. Se on vain menettänyt käytännön merkityksensä vuosien saatossa ,koska ehdokkaita hallitukseen ei ole ollut tarjolla.

  Terv Roope
   
 14. Windsor

  Windsor Gearhead

  Miten kävi?
   
 15. roope

  roope Gearhead

  Moi
  Vanha hallitus jatkaa ainakin toistaiseksi. Uutta hallitusta ei saatu aikaan. Mietimme kuinka jatkamme tästä eteenpäin. Jäsenmaksuja ei peritä koska kerho ei järjestä tapahtumia,tapaamisia eikä lehti ilmesty. Sovitut näyttelyt hoidetaan tänä keväänä. Vaihtoehtoina on kerhon ylläpitäminen nettikerhona jolla on jonkinasteista toimintaa tai sitten kutsumme koolle ylimääräisen vuosikokouksen jonka asialistalla on kerhon lopettaminen. Ihmettelen todella miksi kukaan ei ole kiinnostunut kerhon toiminnan jatkumisesta.

  Terveisin Roope
   
 16. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Niin, kun ajattelee tämän päivän maailmaa ja miten siinä ihmiset toimii, niin ei ehkä kannata yrittääkkään toimia kuten 1900-luvulla, painaa lehtiä (joka kuitenkin jää vaatimattomaksi) pienelle porukalle kalliilla rahalla, luottaa talkootyön voimaan (jota ei sitten ole), järjestää vaivalla tapahtumia joihin tulee alle kymmenen autoa jne.

  Toimintaa pitää vain yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa.
  Tiedotuslehdet nyt ainakin ovat aikansa eläneitä. Nettisivut ja e-mail-jakelut toimii tehokkaammin ja halvemmalla. Meetit voidaan järjestää jonkun muun tapahtuman yhteyteen kuten esim. Forssassa ilman mitään isompaa hulabaloota (ajetaan vaan autot samaan parkkiin) ja sinne voi eksyä muitakin Moparisteja. Jonnekkin Power Meetiin lippu vain heilumaan ja sinne nurkille autoa parkkiin ja siitä se turina lähtee ja loput jutut voidaan käydä vaikka netissä.
  FWL-sivulla ollaan juteteltu yhteisen päivällisen järjestämisestä Powerin aikaan jonne kaikki "Exner"-moparit ovat tervetulleita. Nyt on tulossa 7, jos ei tule enempää niin ei haittaa, jos tulee niin ei haittaa sekään.
  ..ja sitä rataa...
   
 17. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Adventurer puhuu asiaa. Kerhoa ei missään nimessä kannata lopettaa, mutta asioita vain yksinkertaistaa. Tuo idea että vapaa-muotoinen miitti esim. pick-nickin yhteydessä on hyvä, sinne melkein kaikki tulee kuitenkin. Jokainen joka tahtoo, järjestäköön itse majoituksensa jne. Ei paineita järjestäjille/osallistujille, tulee kuka tulee. Cruisinginkin voi saada aikaan vaikka ex-tempore, vähän ajoreittejä googlettamalla. Kaikilla taitaa nykyään olla netti, joten ilmoittelu sinne, pysyy aina ajan tasalla.

  Kyllä se tästä vielä, tsemppiä teille jotka edelleen joudutte ponnistelemaan hallituksessa.
   
 18. roope

  roope Gearhead

  HERÄTYS !

  Hello !

  Kovin vähiin on ajatustenvaihto jäänyt !

  T Roope
   
 19. stern

  stern 1st gear

  Olis tarkoitus ostaa nyt Mopar mutta ikävää jos kerho lähtee jo alta? GM-cruisereissa sentään on toimintaa hyvinkin.
   
 20. C-barge

  C-barge Gearhead

  GM-cruiserseissa ja muissakin yhdistyksissä jäsenistö tekee sen toiminnan. Eli aktiivisuutta kaivattais lisää ja vaihtuvuutta tekijöissä myös Muuten homma "ukkoutuu" ja jää liikaa muutaman yksittäisen aktiivin harteille, niiden saappaat kasvaa niin suuriks ettei niihin astujia oikeen taho löytyä.
   

Kerro tästä muillekin!