Halpako hyvä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Thunderb, 28.7.2014.

  1. xarper

    xarper Gearhead

    Sieltä löytyy välillä ihan oikeestikin hyviä renkuleita kyllä..
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tuli ostettua uutta vastaavat tai kenties uudet pinnoitetut renkaat eskorttiin. Suomessa pinnoitetut. Kuvio vanhaa hakkapeliitan tapaista palapeliä.

    En oo noin paskoja renkaita ikinä ostanut. Kulkee hyvin eikä rengasmeluakaan ole mutta painappas jarrua... 40km/h vauhdista jo kitkaisee, 80km/h menee kuin voilla, vanhoilla kaljuilla michelineilläkin jarrutusmatka puolet lyhempi.

    Voi itku.


    Tuntuvat vielä kuluvan kun jo pinta karheana.


    Nyt opin tästä.
     
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Pinnoitetuista Ässät lie ihan asiallisia, mullon koppiautossa sellaiset, hyvin pyörii. Hintaa en muista, mutta jv. edullisemmat kuin merkkirenkaat.
     
  4. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Totta asiakkaat äänestävät lompakollaan ja löytyi tähänkin yksi kommentoija itkemään nuukista rengastöiden teettäjistä no saahan sitä valittamaan alkaa mutta itse maksanut äkisemättä pyydetyn hinnan tuontikumien vanteille laitosta ja silti säästänyt euroja.

    Tietysti järki mukana milloin sinne liikkeeseen menee niiden omien rinkuloiden kanssa sesonkina ei tulisi mieleenikään.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nuo makso 50euroa joten hinnalta menetys ei kovin paha, merkkiä ei lue. Cr renkaat taitaa aina stanssin lyödä?
     

Kerro tästä muillekin!