Halvat Hitsauskoneet....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Mr. Horsepower, 1.4.2009.

  1. Mr. Horsepower

    Mr. Horsepower 1st gear

  2. TTA

    TTA 1st gear

    Oho :eek:
    Vaikuttaa mielenkiintoiselta, olis kiva kuulla kokemuksia jos joku hankkinut.
     
  3. JesseX

    JesseX 1st gear

    Tuommonenhan vois olla hyvä kone kotikäyttöön ja hintaki on harrastajaystävällinen. Taitaa olla ensimmäisenä meikäläisen hankintalistalla kunhan budjetin vaan saa kuntoon tuota tuota varten. :poff:
     
  4. No H2O

    No H2O Gearhead

    Onx joku ostanu...? :eek: Kokeillu... :eek:

    Kerro kerro???
     
  5. Zuffenhaus

    Zuffenhaus 1st gear

    Noita kiinalaisia saa esim. UKsta tyyliin puoleen hintaa mita Suomesta... (tai nyt punta vahvistunut mutta joka tapauksessa huomattavasti halvemmalla) Ja ei kun netista katsomaan, ja lisaksi noi sen verran kevyita etta postituskaan ei ole ongelma.

    Hyva esimerkki taman ****-tuonnin kone, Suomessa 990e, maksoin tasmalleen samasta 270e taalta. En kylla odottaisi kovin hyvaa varaosapalvelua yms kiinanihmeilta. (tosin tuntuu muutenkin hitsivehkeissa olevan rajut hinnat Suomessa kun Kemppikin irtosi -30% Suomen hinnasta.)
     
  6. alternator

    alternator 1st gear

    Oisko nettilinkkejä lpaikallisiin kauppoihin?
     
  7. Camino78

    Camino78 3rd gear

  8. Zuffenhaus

    Zuffenhaus 1st gear

    Jos UKta tarkoitit niin esim:
    http://www.weldmet.co.uk/
    Weldmet ei tosin muistaakseni myy Kiinankoneita, muissa paikoissa niita tarjolla sitakin enemman.
    Ja lisaa loytyy Googlella, silla yleensa itse katon mista loytyisi sopuhintaan.
    Ja tietty Ebaysta (seka Saksa etta UK katsii katsoa) kantsii katsoa noita halvimpia vehkeita, siis uusia liikkeista, yksityiselta en kaytettya ostaisi.
    Nyt tosiaan punta vahvistunut yli 15% alkuvuodesta (jolloin ite hommasin vaikka Kempin) niin sen verran noiden hinnat siis tullut euroissa ylos.
    :)
     
  9. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    heh, halvimman mahdollisen migriten ostin ca 25 v sitten,
    hyvin toimii edelleen !!!
     
  10. malonari

    malonari 1st gear

    No perkules ! Tollane pitää saaha seuraavaks :D tolle plasmalle oli käyttöö, ainut mikä arvelluttaa on toi valmistus maa :odroll: mut onhan
    sen maan tuotoksia muitakin ja pärjätty on
     
  11. rb

    rb Double Gearhead

    Kyseistä yritystä mitenkään tuntematta, tai osti sitten Kiinalaisensa mistä liiteristä vaan olisin kyllä ostohetkellä senverran utelias, että kysyisin kuka mahtaa hoitaa mahdolliset takuukorjaukset jos sellaisia jostain kumman syystä sattuu ilmenemään.

    Eräiden toisten Kiinalaisten "kamppeiden" kohdalla on se opittu, että moni taho niitä mielellään myy mutta ongelmien ilmettyä sitä huoltopaikkaa ei niinvaan löydy eikä se myyjä muutenkaan ole enää niin mukava kun silloin ostohetkellä...

    Toki Suomessa on hyvä kuluttajan suoja mutta kuka jaksaa sitten loppuun taistella ja vääntää moisista asioista..
     
  12. kime2

    kime2 Gearhead

    Kellähän sitä tuollasen ostattais,rooverin miehellä vai foortin miehellä :eek:
     
  13. nahkaparturi

    nahkaparturi 1st gear

    Minä meinasin käydä tässä lähipäivinä tuollaista ihan paikanpäällä naamailemassa 8) Ja mukaan lähtee, jos on kummoinenkaan. Se takuupolitiikka kiinnosta ja missä huolto.. Ikinä ei tiedä mitä ne kiinalaiset on kyhänneet.. hyvääkin voi tuurilla saada.
     
  14. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Jep, saman huomasin, kun meinasin dremelin ostaa. Suomessa paketti €149-159 ja sama paketti UK:ssa £69.99 Amazonilla. Ja kaupan päälle vielä koottava :rotfl: Ei vaan pysty ostamaan noilla hinnoilla.
     

Kerro tästä muillekin!