harmaat valkosivut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja tommy8267, 14.12.2011.

  1. tommy8267

    tommy8267 Gearhead

    Mikä on paras konsti saada harmaantuneet valkosivut jälleen puhtaan valkoisiksi?Patapatalla saa kyllä jonkinlaista tulosta mutta onko mittään sopivaa ainetta samaan hommaan olemassa?
     
  2. mercakungen

    mercakungen Gearhead

    Alfa-Kemin Eko-Sol on toimiva tuohon tarkoitukseen. Myös mustasta tulee mustaa. En ole havainnut aineen aiheuttavan mitään haittavaikutuksia (renkaalle)...
     
  3. mirage

    mirage 3rd gear

    Mä oon käyttänyt patapata+starbriten vinyl cleaneriä. En o vielä parempaa keksiny, tosin toi starbrite ei jätä mielestäni riittävän hyvää suojaa, joten ne likaantuu uudelleen. Ei ehkä ihan yhtä työläs kuitenkaan seuraavalla kerralla puhdistella. Mut joku autoglymin tai vastaavan suoja-aine puhdistuksen jälkeen vois olla hyvä. En o kyllä vielä kokeillu, oon yrittäny pitää vaan puhtaana ts. pessyt riittävän usein.
     
  4. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

  5. Toke

    Toke Gearhead

    Westley's Bleche White on aika hyvää, löytyy rengasliikkeistä.
    autoglymillä on renkaille tarkoitettua instant tyre dressing nimistä litkua, se jättää hylkivän pinnan ja muuttaa renkaatkin taas mustiksi
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Autoglymin caravan cleaner (vaimikäseoli) on toiminut hyvin.
     
  7. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    rätillä ja ihan tavallisella tärpätilläkin on putsattu...eikä oo kallista..
     
  8. Caideman

    Caideman 1st gear

    Auton kun laitoin talviteloille ja pesaisin Jumbon liuotinpesulla + painepesurilla koko kotteron, niin kylläpäs alkoi renkaankyljet loistaa.
    En oo koko kesänä saanut millään eineillä valkoraitoja niin puhtaiksi, mutta tuolla hoidolla lähti.
    Sillä siis jatketaan seuraavallakin ajokaudella. 8)
     

Kerro tästä muillekin!