Harrastajalle tarjolla pelti- ja koritöitä!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja dumb, 13.11.2014.

  1. dumb

    dumb Gearhead

    Sormet syyhyää peltitöitä, mutta autoja on liikaa ja omat/kavereiden autot on jo kunnossa? Rouva ei anna hankkia uutta projektia? Nou hätä! Nyt olisi tarjolla kiireetöntä hommaa jonka saa ihan omaan talliin työstettäväksi. Vaatimuksena oikeat työvälineet ja -tavat sekä tietysti asiallinen työnjälki. Mitään kiirettä tai aikataulua ei ole.

    Kohde on miltei 10 vuotta jäissä ollut pikkukorinen 2-door jenkkiprojekti (vm.1962). Rullaava kori vaatisi vielä työtunteja ja ovia tai luukkuja ei ole edes aloitettu. Osaavalle tekijälle ei ole ollenkaan paha projekti. Ovia sekä lokareita on kahdet aihiot. Kori on hiottu pellille, pääosin hitsattu, maalattukin konehuoneesta ja sisätiloista.
    Tavoitteena olisi saada korityöt tehtyä ja auto valmisteltua maalausta varten; itsellä ei ole aikaa eikä enää paikkaa, jossa mahtuisi näitä tekemään.

    Projekti säilytyksessä Imatralla, sen kuitenkin voi trailerilla tai muulla laitteella siirtää järkevän matkan päähän.

    Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä yksityisviestillä tai puhelimeen. O41-446OO56 :odroll:
    ps. mietithän itse, mikä olisi järkevää korvausta menetetystä vapaa-ajasta.
     
  2. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Ei kai tuo ongelma ole. Tuu pyörähtämään ainonkadulla niin katellaan mitä asialle voi tehdä. Kotikaupunki ainakin natsais vaikka auto onkin naapurikaupungissa. :D
    En tosin ole pelkkä harrastaja..
     

Kerro tästä muillekin!