Harrastajan talo - missä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TopyCa, 2.8.2017.

 1. pantera

  pantera Double Gearhead

  toi on edullinen, laskee joku 400€/ neliö hallille hintaa niin ei siinä talolle jä kovinkaan paljon...tai päinvastoin
   
 2. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  Ei siis talo vaan torppa
   
  juko7 tykkää tästä.
 3. signet

  signet Gearhead

  Taas malliesimerkki ilmoituksesta,paskahuussin kaakelit ja saumatkin kuvissa ja kiukaankivet kuvattu,hyvä ettei erikseen,mutta hallista on jopa yksi kuva ulkoonta.Taitaa olla välittäjällä ollu vilmi vähissä...
   
  juko7, eilhik, Petri R. ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. auburn

  auburn Gearhead

  isalmela tykkää tästä.
 5. hla

  hla Gearhead

 6. TopyCa

  TopyCa Gearhead

 7. Z(etor)71

  Z(etor)71 3rd gear

 8. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Tuosta saisi aivan hemmetin hienon!:)
  Ei varmasti taloudellisesti ja järjellä mitattuna se paras vaihtoehto mutta eipä olis naapurilla samanlaista.:cool:Toi kääntöpöytä vielä kruunaa pihapiirin.
   
 9. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Hieno, upea, mahtava ... Mutta Kaskisissa kallis siirrettäväksi ihmistenilmoille. Nimimerkillä Kaskisen kokenut talvella. Järjellä ei ole mittä tekemistä tuon kanssa, jos sinni, aika ja raha riittää tuolaisesta tulee mahtava. Täysin sama tapaus, kun raahaat ruosteisen raadon tontille ja uskottelet itsellesi, että pienellä laitolla...
   
  Z(etor)71 tykkää tästä.
 10. Katselin joku viikko sitten tuota Kaskisen veturitallia. 250 000e - 300 000e menee rahaa ja sitten on semmoinen kuin pitää.
   
 11. sepi-ukko

  sepi-ukko 3rd gear

 12. juko7

  juko7 Gearhead

  ^talo on ilmeinen valesokkelirakenne, kannattaa tutkia tarkkaan
   
 13. TopyCa

  TopyCa Gearhead

 14. arskazone

  arskazone Gearhead

 15. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Eihän tuo nyt vielä tavaton määrä velkaa, tuttavapiirissäni on töillä itseään elättäviä ihmisiä, joilla on saman verran vippiä aika paljon kurjemmasta töllistä Espoossa. Tuossa Lintuvaaran alueella on muotia, että otetaan vanha rintamamiestalon "iso" tontti ja työnnetään siihen kolme modernia kaksikerroksista taloa. On vähän eri malliin "bang for a buck".
   
 16. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Tuosta kun lähtis hienoa ja hyvää tekemään, niin vanhaa jäisi nuo tiiliseinät. Tuskin siinä paljoa enempää olisi hommaa, ja tuskin rahaa paljon enempää menisi, kuin vastaavankokoisen kivitalon tekemiseen tyhjälle tontille.
   
 17. hla

  hla Gearhead

  https://huutokaupat.com/1904231.

  Tässä olis mahdollisuus liiketoimintaan ja vois sanoa että yks Suomen parhaimmista tapahtumista olis käytännössä omalla pihalla....:p
  Tallitilasta en tiedä, et onko tossa joku parkkihalli, en katsonut tarkempaa esitettä.
   
 18. Mac

  Mac Gearhead

  juko7 tykkää tästä.
 19. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

   
 20. Jorrma

  Jorrma 3rd gear

  Toi Mäntsälä ollu jo vuosia kaupan, remontti on kyl edenny kans. Navetassa ei ole kyllä alkuperäinen yläosa varmaankaan, palanut joskus tai jotain ja sit väännetty pelti päälle?
   

Kerro tästä muillekin!