Harrastajaystävällinen automaalaamo pääkaupunkiseudulla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja ProNewYorker, 4.2.2017.

  1. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Njoo, näissä lafkoissa taitaa taso vaihdella aika rajusti - mulla on molemmat takaovet maalattu työsuhdeautosta yhdellä liisari-firman yhteistyökumppanilla. Pakko kyllä sanoa molempien ovien osalta, että jos ois mun auto, niin tunkisin maalipistoolin niin syvälle ko. maalarin haitariin, että Skodan perussinistä ruiskuisi korvista asti ... väri on kyllä kohdallaan, mutta esmes kiiltoaste originaalin etuoven ja uudelleenmaalatun takaoven välillä heittää aika railakkaasti. Plus, että lakkasumua oli pitkin autoa jälkeenpäin, mutta nämä sentäs sain poistettua savestuksella...

    -JJ-
     
    sleepercooler tykkää tästä.
  2. Lariuunoff

    Lariuunoff 1st gear

  3. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Sattuneesta syystä tämä kiinnostaisi minuakin. Käkkylästä hajosi rengas, kapseli irtosi pyörästä
    ja osui sitten auton kylkeen kolmessa kohdassa. Loistavaa tuuria. Ei lommoja mutta syvät naarmut eikä saa pois myllyttämällä. Voisi mennä vaikka kynäruiskuhommina ja värisävy pitäisi yrittää sovittaa kohdalleen. Osaisiko joku suositella tekijää pääkaupunkiseudulla?
     
  4. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Das Autohuolto
    Hyljekuja 5 Suomenoja, Espoo
     
    Concarne tykkää tästä.
  5. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Onkos jollakulla kokemusta Roihupellossa olevasta Air-Maal firmasta?

    Onkohan värisävyjen sovittaminen kehittynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana? Ei ole aivan hetkeen tarvinnut mitään kärryä maalauttaa ja viimeksi kun touhuttiin punaisen metallivärin kanssa niin siitä ei meinannut tulla mitään. Musta metalliväri taas meni kerralla maaliin, kirjaimellisesti.
     

Kerro tästä muillekin!