Harrasteautojen vakuutusmaksut eri yhtiöissä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja nuc-64, 23.6.2015.

 1. valpas

  valpas Gearhead

  Ei kai sillä konttorilla ole väliä, missä se on?
  Minä pelaan pankkitunnuksilla netissä kaikki vakuutus asiatkin.
  Puhelimellakin asioidessa jätän soittopyynnön, jonka voi jättää siinä jonottaessakin, ainakin If:ssä.
   
 2. eilhik

  eilhik Gearhead

  Soittavat vaikkei kun käy tekemässä vakuutuslaskurilla ennakoivaa myyräntyötä.

  Pop ja If samalla tavalla aktivoituvat ottamaan yhteyttä pelkästä käynnistä siellä laskurilla (sotullahan ja postinumeronhan se vaatii) ja varmasti soitettu 24h sisällä tarjoten vaikka mitä.
   
 3. makkepuu

  makkepuu Gearhead

  kaikki vakuutukset lähitapiolassa, kävin viemässä luovaria että ottavat kopion ja tulin samalla kysyneeksi että mites noi bonushommelit menee nykyään. puoli tuntia rupattelua ja laskeskelua ja thunderbirdin vakuutus putosi vähän alta 800€:stä 144€:hen ja käyttis gmc putos jostain 400€ -> 175€. kannatti käydä kyselemässä. fordsoniin olis saanu jonkun harrasteauto täyskaskon 230€:llä
   
 4. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Mulle on. Tykkään hoitaa asiat vanhanaikaisesti.
  En edes ole hommannut pankkitunnuksia, kun olen asiat saanut (vielä) muutenkin hoidettua.
   
 5. hyde

  hyde Gearhead

  Mulle Lähi-Tapiola ilmoitti kysellessäni että pohjamaksu on seisonnasta 30€/vuosi. Jos auto seisoo puoli vuotta se on 15€ jne.
   
  Muokattu: 18.4.2017
 6. jenkula

  jenkula Gearhead

  Pop-yhtiö on halpa=ei korvausta suht selvässäkään asiassa.Teinpä niin että irtisanoin vakuutukset sieltä ja muistetaan kertoa kokemuksesta eteenpäin.

  Matkatavaravakuutus oli kyseessä.Tallinnan 22h risteily oli taannoin.Hyttiavain oli kadonnut/pöllitty taskusta illan/yön aikana.Ravintoloiden sulkeuduttua kaivelin taskujani ja huomasin hyttiavaimen hävinneen.Sain infosta uuden avaimen ja menin sillä hyttiini ja samantien nukkumaan.Aamulla herätessä huomasin että kännykkä ja matkatavarat oli kadonneet.

  Ilmoitin heti aamulla infoon että tavarat viety hytistä,sanovat katsovansa videoista(aattelin et okay).Kotona tein poliisille netissä rikosilmon ja samalla vakuutusyhtiöön.Nyt pop-yhtiö teki päätöksen,ei korvausta.Tarkka kellonaika minuutilleen pitää olla varkauden sattuessa tiedossa.Miten tässäkin tapauksessa voi tietää tarkan ajan?
  Mitähän niistä videoista oikein mahtoi näkyä kun ei voida minulle mitään kertoa?
   
 7. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  jos on sinun avaimella menty sisään niin eikös juuri silloin näe jokaisen sisäänmenon vanhalla avaimella ja uudella avaimella tehtynä. niistä kai pitäisi näkyä ihan sekunnin sadasosan tarkkuudella käyttö? näin minä ainakin nää sähköiset avaimet oon ymmärtänyt.. jokainen kulku rekisteröityy.
   
 8. Turnn

  Turnn Gearhead

  POPissa museoauton liikenne+osakasko 71e. Iffissä (oli) 173e.
   
 9. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  Nonni, soittelin Pohjolaan heidän uuden liikennevakuutuksen tiimoilta ja ainakin meidän taloudessa se oli täysin tyhjä arpa:

  Harrasteautossa bonus olisi noussut 35% -> 72%:iin, mutta maksettavaksi tullut lasku olisi kasvanut 25%.

  Rouvan käyttöautossa bonus olisi myös kasvanut 70% -> 80%:iin, ja tässäkin olisi lasku silti kasvanut 16%.

  Eli meillä mennään edelleen vanhoilla sopimuksilla.

  -JJ-
   
 10. arskazone

  arskazone Gearhead

  Onko kokemuksia vielä rekisteröimättömän 'mamun'(tuotu CA 2014) jonkin sortin palo -pikkukaskottaminen keskeneräisenä,ennen rekisteröintiä?
  Ainakaan Pohjola ei myynyt minkään sortin vakuutusta,ennenkuin ajokuntoinen.
  AZ
   
 11. xarper

  xarper Gearhead

  Tai voisit tulla järkiisi ja vaihtaa yhtiötä sen sijaan?
   
 12. MudMax

  MudMax Gearhead

  Mie ymmärsin tai kyselemättä jo ehdotettiin, että jos jättäisin seisonnassa olevat ikuisuusprojektit entiseen yhtiöön siihen saakka kunnes ottaisin ne liikenteeseen, koska heillä Lähi-Tapiolassa liikennevakuutuksessa on minimivuosimaksu tuo 30€. Normaalisti kesäkäytössä olevan seisonta-aika olisi siis edelleen maksuton.

  Vakuutusten vaihto OP:stä (eli ent. Pohjola) Lähi-Tapiolaan on nyt kiinni enää lähinnä kelkan vakuutuksesta, eli korjaavatko kaskon hintaa järjelliselle tasolle tai jätänkö kaskon pois.

  OP:n muut touhut alkaa v*tuttamaan siihen mallin, että seuraavaksi lähtee vakuutukset:
  1. Rahoitetaan ja hosutaan kaikkea älytöntä, kuten esim. teslapelleilyt ja markkinat vääristävät mettärahastot.
  2. Ei anneta vakavaraisellekaan lainaa järkeviin hankkeisiin, koska suositaan toista ylivelkaantunutta kilpailijaa.
  3. OP:n rahoittamat velkapellet tulivat häiriköimään miun kiinteistökauppojakin.
  4. Ja ennen kaikkea solidaarisuuden osoituksena tämän tapauksen uhrille: http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005290568.html
  96-tonnin lainasta 3,5 vuodessa korkoja 64-tonnia:odeek::argue::odrealmad::wc:
   
  Muokattu: 29.7.2017
  rane58 tykkää tästä.
 13. jenkula

  jenkula Gearhead

  Nyt on silja serenadella risteilyt risteilty lopullisesti.Vedän turpaan sitä virolaista turvallisuuspäälliköä jos sattuu kohdalle suomen maan kamaralla,vittu mikä äijä.
   
  rane58 tykkää tästä.
 14. eilhik

  eilhik Gearhead

  Sama peli jatkuu kuin 90-luvun laman syövereissäkin eihän tässä ole kuin hetki kun Kiuruveteläiseltä karjatilalliselta kupattiin (ryöstettiin) tila kyllä nämä on jo taputeltu jossain saunaillassa ja sopivat tilat varsinkin kun rantaa löytyy niin kiinnostaa monia toimijoita ja hyvä velikerhoja joista löytyy avainhenkilöt kaavoitukseenkin.

  Voisin olla väärässä mutta omin silmin havaittua.
   
  rane58 ja MudMax tykkäävät tästä.
 15. kingsway

  kingsway Gearhead

  Jopas sattui. Minulle viime viikolla POPin poika sanoi, ettei heillä ole vanhoille autoille tarjolla lisävakuutusta laisinkaan.
  Tosin ei heiltä saanut eläinvakuutuksiakaan, eikä POP edes ollut halvin niin mitäpä väliä.
   
 16. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Vanhin (-66) tuli laitettua Tapiolaan josta sai jonkinlaisen palovarkausilkivaltavakuutuksen (otin, kun kerrankin oli tarjolla). Pop vakuutteli -88 F-150 pikku"ford"kaskolla ja huoli vanhan harleyn myös näkemättä. Kovat bonukset tuli mut lopultahan pitää kuitenkin katsoa eurohinta.
   
 17. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  No sehän ois aina yks vaihtoehto, mutta kun yhdessä yhtiössä on meidänkin perheellä aika läjä vakuutuksia ja just muutama vuosi sitten kilpailutin koko paskan, niin ei jaksaisi taas. Enkä viitsisi alkaa hajauttamaankaan muutaman kybän säästön takia...

  Sitäpaitsi, kun pankkiasiatkin on OP:ssä, niin noilla asiointi-bonareilla (I know, *tirsk*!!) saa ihan kelpo siivuja pois vakuutuslaskuista.

  -JJ-
   
 18. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Kyllä noi kaikki bonukset ja keskitykset ainakin omalla kohdalla tiedetään. If silti halvin.

  Eikai se hajautuskaan mitään haittaa, laskut jos osaa maksaa viitteen mukaan eri firmoille :D


  Tolla systeemillä moni kalliimpi yhtiö sinnittelee kun siellä on aina ollu suvun/perheen vakuutukset ja tulee olemaan.
   
  rane58 tykkää tästä.
 19. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Oletko tarvinnut vak.yhtiön palveluksia tässä vaiheessa?
  Kyllähän ne vakuuttaa mitä vaan, mutta korvaushinta on ihan eri, mitä olet luullut.
  Kysyppä huvises, mikä on korvaussumma noille, jos jotain sattuu.
   
  Muokattu: 14.3.2020
 20. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Joku vuosi sitten tuli muutos että esmes liikennevakuutushinta riippuu omasta henkilökohtaisesta historiasta. Kuulin ratijosta mutta luulin että muuttavat automatic. Virhe, eivät tietenkään tee niin. Ite pitää hoitaa niiku kaikki muukin. Nyt luin netistä asiasta enemmän kun piti vakuutus ottaa kun ostin halvan käyttöauton lisää pihaan että olis edes joku jolla pääsis eteenpäin joskus.

  pelkkä liikennevakuutus oli reilusti halvempi ottaa pop-vakuutuksesta siihen ja vaimon autoon jonka siirsin samalla sinne. Luovuin samalla osakaskosta vaimon autossa kun ei se ole ymmärtänyt syttyä edes tuleen näinä vuosina mitä se on meillä ollu.
   

Kerro tästä muillekin!