Harrasteautotapahtumia Turussa.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Autopelien ystävä, 25.5.2005.

 1. arskazone

  arskazone Gearhead

 2. Jooli

  Jooli Gearhead

  Turussako ei ole mitää joka kuukausi toistuvaa perjantai tai lauantaihin sijoittuvaa kokoontumista tai cruisingia?
  vuorotyöläinen mihkään arkisin ehdi :(
   
 3. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  En tiedä, mutta ainakin mielestäni on joku pienimuotoinen kokoontuminen auranlaakson abc:lla lauantaisin klo 18 alkaen. Tämä kovinkin vapaamuotoinen, mutta ainakin näin oli muutamia vuosia sitten.
  Ja forum marinumilla kokoontusivat keskiviikkoisin kanssa klo 18 jälkeen, ainakin muutama vuosi sitten :rolleyes:

  Itse kanssa ole nyt muutamiin vuosiin mihinkään kerennyt niin sen tähden tämä nyt on osin arvauskin.:oops:

  Tuosta marinumi hässäkästä pidin ja kävinkin silloin kun kerkesin, koska kupittaa on sellainen kun itseltä unohtuu lähes aina kun on vaan kerran kuussa ja jotenkin "mukamas" niin hankala muistaa :D.

  Lahopää on lahopää.:oops:

  - Jussi
   
  Jooli tykkää tästä.
 4. Jooli

  Jooli Gearhead

  Olikos turun suunnalla tiistaisin joku harrasteautojen kokoontuminen vai miten se nyt olikaan, on asiaa sinneppän huomenna ni vois tulla vanilla tai vanhalla volvolla pyörähtämään :)
  Vai oliks se kerran kuussa kupittaalla?
   
  Muokattu: 23.7.2018
 5. Jooli

  Jooli Gearhead

  Tein salapoliisin työtä ni se olikin joka kuukauden viimeinen tiistai eikä toisiks viiminen, kattellaan viikon päästä uusiks sit :rolleyes:
   
 6. raggare

  raggare Gearhead

  ABC Auranlaakson kahvittelu on siirretty Kaarinan Nesteelle.
   
  Toke tykkää tästä.
 7. Zamppa V2

  Zamppa V2 3rd gear

  Onko tiistaina 31.7. jotain kokoontumista tai cruisingia Turussa?
  Jos, niin missä ja miloin?
   
 8. Silloin on tai ainakin pitäisi olla illalla Veritas stadionin parkkipaikalla kokoontuminen.
   
 9. lauri.v

  lauri.v 3rd gear

  Mihinkäs aikaan siellä on porukkaa paikalla? Ja onko forum marinumilla jotain myös?
   
 10. Ei sillä kai mitään kiveen kirjoitettua aikataulua ole, mutta jos sanon klo 18-21, niin tuskin se kaukaa haettua on.
   
  Jooli tykkää tästä.
 11. lauri.v

  lauri.v 3rd gear

  Ok kiitokset tiedosta
   
 12. Jooli

  Jooli Gearhead

  Tuli käytyä ekaa kertaa kupittaalla vai mikä sen paikan nimi nyt olikaan, yllätyin autojen paljoudesta, ja kaluston taso oli kanssa aika viimisen päälle hyvää :) melkeen hävetti tunkea toi keskeneränen 740 volvo sinne sekaan :oops:
  Pois lähtiessä joku kertoi et yleensä on ollut vielä enemmän autoja paikalla.
  Faija oli matkassa ja tunnisti ainakin yhen mustan monacon mikä on kiertänyt turun katuja jo 70-80 luvun vaihteessa ja vielä näky olevan iskussa :)
  Olipahan mielenkiintosta ajella pois kun vaihteet ei oikeen menny päälle ja sit keskustaan päin mennessä lähti vaihteensiirtäjä kokonaan irti ja jäi nelonen päälle, ihmiset katteli ku makasin Volvon alla jossain vilkkaalla kadulla ja hakkasin sokkaa paikalleen:D
   
  peltsi ja hantta tykkäävät tästä.
 13. Rusty

  Rusty Gearhead

  Oli tosiaan paljon katsottavaa. Scanian rekanvetäjä V8:lla oli erityisen mieleinen. :)

  Oliko se sininen tic 740 Joolin?
   
 14. Jooli

  Jooli Gearhead

  Joo ohan se, ostin sen 10v sitten 450e hintaan talviautoksi siks vähän räjähtänyt kunto, oli sillo vielä perus 2.0 kjet ja nykyään sit 2.3 turbo megasquirt ruiskulla, et ei oo edes alkuperänen,
  Scaniaa minäkin kattelin, oli ihan komeessa kunnossa :)
   
 15. hantta

  hantta Gearhead

  Jaahas, olisko pitkääseiskaa ulkoilutettu?
   
 16. pequli

  pequli Gearhead

  Tero oli pitkäseiskan kanssa liikenteessä
   
  hantta tykkää tästä.
 17. Pate

  Pate Gearhead

  Turku Kustom Weekend 18.8.2018


  Turku Kustom Show tulee välivuoden jälkeen uudistuneena tapahtumana: Turku Kustom Weekend ! Tapahtumapaikka on muuttunut. Tänä vuonna tapaamme Parmaharjun liikuntakeskuksessa, Bränikkäläntie 66, 21420 Lieto, iltabileetkin ovat samassa paikassa. Liikuntakeskuksen vieressä laaja parkkialue, johon saamme myyntikojut, näyttelykaluston ja harrasteparkin vierekkäin. Harrasteparkkiin 1987 valmistetut ja vanhemmat harrasteajoneuvot, näyttelykalusto entisten kriteerien mukaan. Näyttely ja harrasteparkki toimii drive-in periaatteella, voit tulla ja mennä oman aikataulun mukaan. Alueella on yhdistyksen perinteinen Kustom-cafe, jossa myynnissä kahvia, sämpylää ja mehua. Alueella on alaan liittyviä myyjiä mm: Nippelit, Jungle Records, V-T Cycle, Riverside Customs + muutama muu, jotka päivitetään lähiaikoina. Kiertokanki ry palkitsee näyttelyn parhaan auton ja prätkän. Lipun hinta 10e/hlö, sisältää koko tapahtuman: näyttelyn ja iltabileet. Alle 15-v ilmaiseksi vanhempien seurassa.


  Aikataulu:

  klo 14:00 portit aukeaa

  klo 19:00 palkintojen jako

  klo 23.00 Duo Kaksitahti

  klo 24:00 The Messed Up trio


  Duo kaksitahti

  Janne Kauniston ja Tuomas Metsbergin duo on aika tuore kokoonpano, mutta molemmilla miehillä on vuosien ja useiden kokoonpanojen kokemus musiikin esittämisestä. Jannen eläytyminen lauluun vie mukanaan, asenteessa on ehdottomasti mukana aimo ripaus country -otetta. Tiukka kitarakomppi ei millään tavoin vähennä fiilistä. Tuomaksen huimat kitarasoolot ja tarkka rytmitys kera sopivasti valittujen taustalaulujen kuorruttavat soitetut kappaleet. Duon ohjelmisto koostuu eri vuosikymmenien valikoiduista country -kappaleista


  Messed Up trio

  Tämä dynaaminen tehotrio tulee Pohjois-Pohjanmaalta, eikä ole vielä montaa kertaa Etelä-Suomessa keikkaillut. Yhden EP-levyn julkaissut yhtye julkisti juuri saaneensa kiinnityksen maailmallakin kovassa suosiossa olevalle rankemman 50-luvun rock and rollia julkaisevalle Wild Recordsille. Levy ei ehtine ulos Showhumme, mutta nyt on hyvä tilaisuus tulla toteamaan yhtyeen hikeä säästelemätön keikkakunto ja kuulla hienoja originaalisävellyksiä.
   
  Jooli tykkää tästä.
 18. Pate

  Pate Gearhead

  Turku Kustom Weekwnd parin päivän päästä !! HUOM aikataulun muutos iltabileisiin, bändit jo klo 21:00 alkaen !! Liput 10e/nuppi ja sisältään näyttelyn ja iltabileet !!

  Aikataulu:
  klo 14:00 portit aukeaa
  klo 19:00 palkintojen jako
  klo 21.00 Duo Kaksitahti
  klo 23:00 The Messed Up trio
   
 19. markow

  markow 1st gear

 20. arskazone

  arskazone Gearhead

Kerro tästä muillekin!