Harrasteautotapahtumia Turussa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Autopelien ystävä, 25.5.2005.

 1. HeseP

  HeseP Gearhead

  https://www.facebook.com/hesenilmakuvat

  Osoitteesta löytyy jatkossa runsaasti Turun ja lähialueen jenkkiautotapahtumista kuvia.
  Lisään kuvia, kun ehdin.

  PS. älä anna osoitteen hämätä.
   
 2. arskazone

  arskazone Gearhead

  [​IMG][​IMG]
   
  Muokattu: 1.5.2022
  Hoovee tykkää tästä.
 3. Ylellä on juttu jokirannan kokoontumisesta:

  Amerikanraudat on taas vapautettu autotallien suojista kilometrejä nielemään – kruisailimme Aurajoen rannassa, hyppää kyytiin tallenteellamme

  Kommenttiosastosta poimittua:

  Raimo-Matias29.04.2022, 17:14Ilmianna kommentti
  @AHWS Sieltähän se kateuskortti taas tuli. Koko artikkeli on täynnä jenkkiautojen ylistystä. Todellisuudessahan ne museovehkeet kuluttavat järjettömät määrät fossiilisia polttoaineita ja töräytävät ilmoille sekä meteliä että suuret määrät päästöjä. Ja silti artikkeli on pelkkää autojen ylistystä. Seuraavaksi toimittaja voisi mennä istumaan iltaa vankilasta vapautuneiden murhamiesten kanssa, ja kehua, kuinka mukavia ja hyväkäytöksisiä miehiä ovatkaan!


  Vaatii kyllä aika spinnauksen lähteä vertailee jenkkiautoilua ja murhamiehiä..:eek:
   
  juko7 ja Seevu tykkäävät tästä.
 4. Chevette

  Chevette 2nd gear

  Joo kyllä noita vihreitä joskus aina sillointällöin tulee kommentoimaan/provosoimaan.Mulle aivan sama jos joku nillittää tuollalailla,usein muitakin mielenterveys/muita ongelmia kun eivät voi rentoutua hyvän harrastuksen parissa:)
   
  Desoto57 tykkää tästä.
 5. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Hmm, kommentoija voisi ostaa itselleen jenkin ja miettiä kantaa uudelleen. Oletan että museovehkeellä tarkoitetaan siis 30+ ikäistä autoa. Ei kai nuo 80-luvun ja 90-luvun alun autot hirveesti saastuta. Nykyään kyllä saastuttaa liikaa varmaan jo 5+ vuotias autokin. Autoharrastajaa pidetään kummallisesti aina yhteiskunnan vihollisena, koska voihan autoharrastajakin olla vihreä.

  Artikkelin videossa tulee ilmi että raha puhuu, kuten missä tahansa harrastuksessa. Ei mielestäni tullut kovinkaan selväksi tuossa että kyllä se tuning autojenkin harrastus vie rahaa ja paljon. Kulut riippuu kyllä varmaan myös siitä miten harrastaa, oli tuningia, jenkkejä, tai tuning-jenkkejä.
   
 6. Ei tarvitse kummoinen mentalisti olla, että arvaa, ettei sen kommentin kirjoittaja jenkkiä ostele eikä bensaa polttele, vaan jotain ihan muuta. Samalla paukutellaan henkseleitä, että kuinka tässä maailmaa pelastetaan.
   
  redneck1 tykkää tästä.
 7. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  ...tätä porukkaa on niin helppo ärsyttää, ettei se ole edes hauskaa. Menkää ajelulle tai rakentelemaan tai lukekaa vaikka vanhoja autolehtiä.
   
 8. Eipä sen porukan ärsyttämiseen tarvita foorumistien apua, vaan näyttää ihan Yleisradio riittävän.
   
 9. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Ihmisillä on onneksi erilaisia mielipiteitä ja yhtä lailla onneksi niitä saa sanoa ääneen ja jopa kirjoittaa. Paskempi olisi paikka, jossa sodan kutsumista sodaksi on kiinteä 15 vuotta koppihoitoa ilman ensikertalaisalennusta.

  Ei vaan pidä olla niin herkkähipiäinen niiden toisenlaisten mielipiteiden kanssa. Jos energiaa riittää, niin menee mukaan. Ryhtyy poliitikoksi tai toimittajaksi. Sieltä käsin vaikuttamalla voi ehkä saada joskus jotakin muutetuksi.

  Ollaan haarauduttu kauas Turun autotapahtumasta. Mä en viittinyt mennä Lahteenkaan. Mut oon ajellut tänään jenkillä! Lava-autolla kuskasin hautakiveä. Aika paska sitä olisi ollut fillarilla viedä. Tai bussilla. Omatuntoni on sikäli puhdas!
   
 10. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Kuuluin varmaan niihin ärsyyntyneiden sakkiin. Yleensä tulee vain ajatuksia ilman mitään ärsyyntymistä, kuten nytkin.
   
 11. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Kulut riippuu siitä, kuinka paljon rahaa on upottaa harrastukseensa. Kerro se kahdella.
   
 12. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  uudemmissa tuninkiautoissa hinta laskee vuosien saatossa, vanhemmissa jenkeissä nousee.
  ---------------------
  takaisin aiheeseen:
  Pitäisköhän sitä tulla metsämäkeen lauantaina tai tehdä jotain muuta... Vähän jännittää pakanaa tuollaiset siunaustilaisuudet, ettei vaan jollain mee pää sekaisin niinkuin esplanadin mersumiehellä?
   
 13. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Se kuitenkin manaa Lucasin hengen sun laturista.
   

Kerro tästä muillekin!