Harrastuksesta ammatti (offtopic)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja puavo the baboon, 28.2.2006.

  1. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    mites kun minä harrastan myös juopottelua niin tuleekohan minusta sitten ammatti juoppo? :rotfl:
     
  2. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    rupea esittämään työksesi performansseja kylillä niin saat anoa taiteilija-apurahaa

    Jos pitäis ite perustaa joku autokorjaamo tuonne syvälle savoon nii huh huh.

    Pitäis harsia kasaan jotain rytöjä ja tultais valittaan kun seuraavana vuonna ei meniskään leimasta. Ja koneremppoja kun ajettu ilman vettä tai öljyä tai näiden sekoituksella :poff:

    sitten jättäisivät rovin tontille ja laskun maksamatta.

    Sitten vois kannattaa jos myis autoja samalla ja tingeltangel tuningkrääsää.
     
  3. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    taetaapi tulla ennemmi putka pidätys ku apurahaa jos mie kännipäessään kexin omasta mielestä hyvän "pervormanssin" :odroll: joo ee aenakaa kantsi iisalmeen perustaa auto korjaamoo kun joka saatanan nurkal on jonninlainen (tuninki)paja..ja jos erikoistuis pelkkiin jenkkeihin ni tuskin sekään pyöris ku paikalliset harrastajat osaa korjata ite kärrynsä mut joku vois rueta iisalmes panostamaa jenkkien osa kauppaan! varosa liikkeissä eio yleensä mitään amerikkalaisten osia hyllys mut onnes postin/matkahuollon kautta saa osat suht joutusasti..
     

Kerro tästä muillekin!