Heavy Chevy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja HEAVYDUTY, 14.1.2006.

  1. HEAVYDUTY

    HEAVYDUTY 1st gear

    Pukki toi lahjaksi kirjan "standard catalog of chevrolet 1912-2003 3rd edition",siinä oli `71 chevellen kuvatekstinä:1971 Chevelle"Heavy Chevy"two door hardtop.siis mikä ihmeen hevi sevi,ei kai se sen painavampi ole ku muutkaan chevellet,vai onko,vai mistä toi nimitys tulee,kai se selviäis tota opusta lukemalla,mut ku ei jaksa syventyä.Onko joku kuullu tollasta nimitystä? :eek: 8)
     
  2. HEAVYDUTY

    HEAVYDUTY 1st gear

    Eiks kukaan??? :eek:
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Heavy Chevy oli käsittääkseni tavallisen Chevellen Coupen lisävarustepaketti johon sisältyivät Rally wheelsit ja raitoja. Ei siis muita Chevellejä painavampi eikä SS vaikka moottoriksi pystyikin valitsemaan kaiken paitsi 454:n. Ideana oli että auto näyttäisi munakkaalta mutta että vakuutusmaksut eivät olisi olleet aivan pilvissä. Aika harvinainen paketti, valmistusmäärät Collectible Automobile October/1994:n mukaan 1971 6267 (tuli valinnaiseksi puolivälissä mallivuotta) ja 1972 9508 kpl.
     
  4. HEAVYDUTY

    HEAVYDUTY 1st gear

    Juu kiitos,aina sitä oppii uutta :D
     

Kerro tästä muillekin!