Helsinkin herrat huomio ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja voittol, 9.4.2017.

 1. voittol

  voittol 2nd gear

  Miksei joku muukin voi tietää , : siellä kuulemma ameriikan autonäyttely pääsiäisenä jossakin messukeskuksessa , olisiko jollakin kärsivällisyyttä maalaiselle kertoa, joitta kannattako läkseä katsomaan , onko kaikki parkkipaikat jossakin hallissa johon ei n.2.8 korkeella autolla mahdu , onko muuten sisäpiiriläisten hommaa ? nimim viimeksi 85 käynyt .
   
 2. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Parkkihallin ylimpään kerrokseen mahtuu autosi, taivas rajana :). Sinne vaan, onhan se aika jo päivittää mitä metrilakua nyt on tarjolla...
   
  pptalo tykkää tästä.
 3. Ade62

  Ade62 3rd gear

  Ja lähikaduilla saa pysäköidä jopa ilmaiseksi jos jaksaa 200m kävellä.
   
  Rotten ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
 4. fishbone

  fishbone Gearhead

  varmaan liputki pirun kalliita?
   
 5. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Täällä on kaikki kallista.
   
 6. fishbone

  fishbone Gearhead

  piruuttani laitoin,kaikki tarttee omansa.
   
 7. litres

  litres 2nd gear

  Kallista on voi voi...velodromin parkkis, onko pyhinä maksuton?
   
 8. fenix

  fenix 2nd gear

  Pitäis olla.
   
 9. eilhik

  eilhik Gearhead

  Viimeksi 1979 käyty silloin ei ollut pysäköintiongelmia.
  Itse tiedän 300m päästä messukeskusta jopa ilmaisen parkkipaikan silti ei tee mieli päivittää metrilakutiskiä.
   
 10. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

  Viime hetken TOP10 -tärpit American Car Shown maakuntamatkailijoille!

  1) On selvää, että kun matkan päälle lähdetään sieltä 150..200...jopa 350km päästä, on paikallaan varustautua asianmukaisin eväin. Tulomatkaa keventää ja toisaalta pientä kutkuttavaa jännitystäkin lieventää, kun matkan aikana siemailee kuusitoista Karjalaa ja yksi eurokossu per neljä matkustajaa. Juttu, ja jopa pieni laulunpätkäkin saattaa parhaimmassa tapauksessa luistaa paremmin ja kuljettajallakin on mukavampaa kun ei tarvitse silkkaa maantietä tuijottaa ajanvietetarkoituksissa.

  2) Perillä on selvää, että pitkän matkan aiheuttama istuminen ja eväiden nauttiminen aiheuttaa luonnon kutsumista. Onkin täysin luonnollista helpottaa oloaan esimerkiksi Messukeskuksen kylkeen. Merkkaahan sitä koiratkin reviirinsä, heh heh!

  3) Muista yrittää aina tingata pääsylipusta! Ovathan ne sen verran arvokkaat, että ilmaa löytyy taatusti hinnasta! Ties vaikka piljetin saisi halvemmlla! Hulluhan se on joka ei puolta tarjoo, sanoo jo Huutokauppakeisarikin! Lisäksi kuluttajana velvollisuutesi kertoa oma mielipiteesi lipun hinnasta. Näyttelyn henkilökunta arvostaa aina saamaansa palautetta korkealle!

  4) Itse näyttelyssä on aina hälinää ja kommunikointi on ajoittain jopa hankalaa. Onkin siis luonnollista käyttää mahdollisimman kovaa ääntä toverille jutellessa. Ilmapiiriä ja myös muiden näyttelykävijöiden päivää keventävät sopivalla hetkellä murjaistut kaskut kuten "TIÄDÄKKÖ MITÄ TEHDÄ ENNEN KUIN PANEE VIHANNESTA SUUHUN??? - IRROTTAA LETKUT!! RYHÄHÄHH! *norttiyskös*

  5) Näyttely on nimensä mukaisesti tilaisuus, jossa esitellään jotain. On selvää, että kaikki näytteilleasettajat eivät ole viime hetkiin venähtäneiden talli-iltojensa aikana yksinkertaisesti pystyneet huomioimaan aivan jokaista yksityiskohtaa kuntoon. Siksi onkin hyvän American Car Show -kävijäkulttuurin mukaista, että ajoneuvon omistajalle asiasta huomautetaan jotta tämä osaa puuttua sitten näyttelyn jälkeen kyseiseen epäkohtaan, esimerkiksi "Hei sä siellä auton vieressä hei!! Onks sulla paljonkin pakkelia tossa lotjan kyljessä kun näyttää peilaavan niin saatanasti??"
  On myös selvää, että kaverisi BMW M3 vm. 1992 jättää mennen tullen sen jonkun ihme "black list" -osastolla olleen näennäisesti nopean näköisen läjän. Siitäkin kannattaa huomauttaa, niin eivät ylpisty!

  6) Näyttelypäivä ottaa veronsa, joten raskaan puolen tunnin kiertämisen jälkeen kannatta hetkeksi istahtaa johonkin näyttelyn ravintoloista ja huuhtoa kokolattiamattojen pölyt kurkusta vaikkapa kuudella á 7 euroa maksavalla muovituoppioluella.
  Siinä samalla voi jatkaa keskustelua näyttelystä, sen tasosta ja vislata kovaan ääneen salaattiannostaan jonossa jonottaville Vannetukku -tytöille. Tulee samalla hieman virikettä heidänkin lounastaukoonsa!

  7) Tuliaisia ajatellen on mukava käydä hieman tutustumassa lukuisten myyntikojujen valikoimaan! Vain 35 euroa maksava "En ole joulupukki, mutta voit silti istua syliini!" -tekstillä varustettu T-paita on hankintana omiaan kirvoittamaan hymyn tosikommankin henkilön naamalle!

  8) Yhteiskuvan, eli nuorisokielellä "selfien", ottaminen jokaisen näyttelytytön kanssa kuuluu aina asiaan. Hekin ovat huumorille persoja, joten pienet flirttailut kuten "Lähteekö ämmät ehtoommalla saunoon meidän tallille!?" -tyyppiset heitot saattavat parhaassa tapauksessa poikia silmäniskuja ja kuka ties muutakin! Näin epävirallisena tietona mainittakoon, että näyttelytytöt ovat suorastaan hulluina 35kg< ylipainoa omaaviin, likaisia farkkuja ja kuluneita bootseja käyttäviin sanavalmiisiin herrasmiehiin!

  9) Kotimatkalla on syytä vielä kerrata näyttelyn antia sopivien eväiden äärellä. Eikö aina kaksi laatikollista Karjalaa kannata varata kotimatkan varalle!

  10) Seuraavana päivänä onkin sitten mukava ryhtyä heti aamusta kertaamaan edellisen päivän retkeä näyttelyyn josta on varmasti jäänyt paljon hyviä muistoja kerrattavaksi koko rahalla!
   
  rallikuski, bp74, Morbidelli ja 34 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. jaketin

  jaketin Gearhead

  Hyvä Jakulepi, totaali repeeminen täällä. Meinasin sylkästä limut näppäimistölle :D
   
  jakulepi tykkää tästä.
 12. karra

  karra Double Gearhead

  Oltiin menossa sinne, olen nyt käynyt kolmisen kertaa putkeen, sitä ennen oli piiiiitkä tauko (vuosituhannen vaihdetta ennen edellinen) mutta tuon Jakulepin kirjoitus palautti kylmän realismin ja ajattelin että ei kehtaa sinne lähteä (nastarenkailla) ajamaan 221 km sivu kun tuo kelikin on nin kolea... :rolleyes:
   
 13. voittol

  voittol 2nd gear

  Varsin hyviä vinkkejä , tänään tehty matkaa 700 kilsaa , perjantaille jää vajaa parisataa ?
   
 14. 383

  383 Gearhead

  1

  9-17 maksulinen joka päivä
   
 15. MK1

  MK1 Gearhead

  Kivistö ja vehkala ilmainen parkki joka päivä,ihan vaan vaihtoehtona,ovat siis liityntä asemia ja junalla joppuamatka pasilaan(taitaa pyhinäkin mennä vartin välein)nämä siis matkan varrella jos tulee ns.kolmos tietä etelään päin.
   
 16. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Se on jo oikein messumatka.
   
 17. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Ekaan kysymykseen: 2,5 m korkea ambulanssi ohjattiin tyylikkäästi hiekkakentälle missä kaikenlaiset muutkin ylikokoiset laitokset olivat, siis messarin pihalla.
   
 18. voittol

  voittol 2nd gear

  Nii i tarkottiko tuo meitiä , vai oliko siä muukin ampulanssi , siis perjantaina , luannikas reissu sanos raumalainen , hyvin meni sanoo meikäläinen , oli kyllä nähtävää yhdeksi päiväksi, messukeskus ittessään jo melkonen laitos.
   
 19. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Oli sitte toinenkin
   

Kerro tästä muillekin!