Hidas nelikko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Anonymous, 16.7.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Voiko hidas nelikko päällä revitellä pikku D:llä...?

    Talvella olisi kiva lähetellä liikennevaloista! :smile:

    En löydä mistään mainintaa ettei saisi käyttää pikku D:tä hitaalla nelikolla.
    Enpä ole vielä kuitenkaan uskaltanut kokeillakaan.
     
  2. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Hitaalla alueelahan ei saa ajaa max. 40-50 km/h.. muuten alkaa paika hajoamaan (laatikon öljyt lämpenee), ja eipä tuolla hitaalla alueella pysty kovin ripeitä lähtöjä tekemään.
     
  3. URPO

    URPO 1st gear

    Ja kyllä jotenkin mieltä lämmittää lähettää talvella laiskalla lotjalla neliveto päällä liikennevaloista ja polttaa parinsadan pollen 20ke japsivehkeet. Jos vuonna -89 130hp riittää 1700kg kiihdyttämiseen niin ei kai siihen voi paljoa vähempää enää pyytää?
     
  4. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Itse olen yllättynyt Dakon suorituskyvystä positiivisesti, oma ainakin tuntuu suht pirteältä, on muutaman kerran päässyt valoissa yllättämään henkilöauton..
    Ei tuo mikään raketti ole, mutta ripeämpi kun luulisi.
     

Kerro tästä muillekin!