Hiekkapuhallus soodaksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja mikalindgren, 9.5.2015.

 1. mikalindgren

  mikalindgren 2nd gear

  Ostin tuossa vuosi sitten tuollaisen halvan hiekkapuhallus säiliön ja pikkuhommissa ollut ihan hyvä laite. Nyt sitten tarvitsisi soodaa käyttää ja löysin tämän muutossarjan http://mve-online.com/product_info.php/ ... seen-p-856 ja mietin että tuntuu aika kalliilta jos ovat normi palloventtilejä mitä tuossa käytetään. ohjataanko tuossa letkussa "ylimääräistä" soodaa pussiin vai mikä homman tarkoitus. Tekisi tuohon hintaan jo mieli rakentaa itse kyseinen kapistus liittimistä,kun kyseinen puhalluslaitekaan paljoa tuota enempää maksanut.
   
 2. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Huono kun kuva on liian läheltä, mut voisko olla, et ilmaa syötettäisiin lisää tohon liitokseen jotta sooda ei holvaa tai ettei pönttö työnnä kerralla koko säiliöllistä pötkönä putkesta ulos
   
 3. d-lowrider

  d-lowrider Gearhead

  Minulla on vastaava systeemi. Tuo väliletku ja hana on sitä varten että säiliön saa tyhjäksi soodasta ja tukkeutuessa saa sen avulla avattua. Tuolla muutoksella toimii vähän aikaa jos on hyvät vedenerotukset. Soodan ongelma on holvautuminen, joten siihen kannattaa viritellä joku täristin lisäksi. Tuolla saa jotain pientä puhallettua. Tuollaiseen pyttyyn kannattaa laittaa kunnon hanat niin saa säädettyä määrät kohdilleen.
   

Kerro tästä muillekin!