Hienoa EU

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja vette427, 21.5.2009.

  1. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Ja melkeinpä huonoin valikoima mitään varsinaiseen autoiluun liittyvää tuotetta... Puhumattakaan mistään "pika-korjaukseen" liittyvistä osista/ tarvikkeista. :poff:

    No "korjaus-sarjaa" kyllä saa erikokoisissa pakkauksissa :rotfl:
     
  2. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Tän mää oon sanonu jo monta kertaa, ABC-asemat ei oo HUOLTOasemaa nähnytkään. Ei sieltä saa mitään perus-osia, esimerkiksi laturin remmiä eikä pysty esimerkiksi paikkauttamaan rikkoutunutta rengasta. Mutta joo, kyllä sinne kahville ja syömään pääsee mihin aikaan hyvänsä vuorokaudesta ja voi tankata autoa ja reissussa vieraalla paikkakunnalla niiden mainosvalopylväät loistaa kilometrien päähän
     
  3. Got hemi

    Got hemi 1st gear

    Nojoo... ABC-Liikennemyymälät :rotfl:
     
  4. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Nimimerkki "idiot"? On käynyt savustamassa ABC-asemia... :poff:
     
  5. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Heh, heh, ostin vianoorista tai euromasterista käyttökikkareeseen yhden uuden renkaan hajonneen tilalle (halvin mahdollinen). Äsken pyörittelin rengasta ja siitäpä indoneesialaisesta renkulasta ei löydy sitä maagista E-merkintää. DOT löytyy...
     
  6. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Mulla on mönkkärissä (Suzuki Jimny) vuoden vanhat 215/75 x 15 Mud-Terrainit. Niissä lukee E4 ympyrän sisällä, se on kai se paljon puhuttu E-merkintä. Voihan tietysti olla, että tommoset kottikärrynpyörän kokoiset rankaat metelöi sen verran vähemmän, ettei ne häiritse sofistikoituneen Eurokansalaisen nuottikorvaa.
     

Kerro tästä muillekin!