Hilux kiinnike?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja toyopet, 20.11.2018.

Tags:
  1. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ennenkuin itse yritän epätoivoisesti leikkiä metallimiestä niin kysyn nyt ensin: onko kellään tuota jarruletkun/-putken kiinnityskorvaketta ylimääräisenä? Kuten näkyy, toisesta satulasta se puuttuu.
    Ja kyseessä on takaveto-hilux n50 1984-1988 ainakin

    Ja kuva: https://photos.app.goo.gl/Ejcbp1cq2GmsoJT89
     
  2. signet

    signet Gearhead

    pari kk sitten pistin paaliin tommoisen, jarruineen.Kun sain siitä perän myytyä (aspeniin),niin päätin että nyt se lähtee,kaikkensa antaneena,ei siinä juurikaan mitään ollut enää jäljellä kuin noi umpijumissa olevat etujarrut
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ihan vastaisuuden varalle, ennekuin romutatte (takaveto) hiluxia, niin ottakaa olka-akselit (spindle) napoineen talteen vaikka jarrut olisikin jumissa. Satuloita ja uusia levyjä saa kaupasta mutta niitä napoja ei ja se levy on siinä navassa pultilla kiinni. Samaten ehjät nivelet, vielä näkyy enimmäkseen saavan mutta vanhoihin toyotiin ei osatarjonta kummoinen enää ole.
    :)
     
  4. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Muokattu: 22.11.2018
  5. toyopet

    toyopet Double Gearhead

  6. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Eipä myyjä ollut vuosimallista ihan varma?
     
  7. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Joo, niin näkyi olevan, kun nyt tarkemmin luki.
    Ja toisaalta, saattaisi siinä olla jotain sopivaa tuohon piharaatoon kuitenkin.
     
  8. signet

    signet Gearhead

    juu,siinä on rummut edessä...
     
  9. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Eiks toi ole aika helppo tehdäkin, vaikka kahdesta osasta?
    Irrotat tuon käikäleen ja laitat pahvin päälle tuon jalkaosan, ja räldellä, vingulla ja poralla valmistat sellasen. Sit sama juttu tuolle yläosalle, ja lopuks hitsaat ne yhteen?
     
  10. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Itseasiassa sen saa yhdestä taivuteltua, kun vaan ensin hommaa materiaalia jostain. Itsellä kun ei ole mitään metallijuttuja tehtynä, niin ei ole raaka-aineitakaan.
     
  11. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Tottakai saa yhdestä palasta tehtyä, niinhän se on toi alkuperäinenkin tehty, aattelin vaan palastella sun "urakkaa" pienempiin paloihin.....
     

Kerro tästä muillekin!