Hinnakas hirvi-volga

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja impala1968, 6.6.2005.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Pitääköhän tuo ajomäärä paikkaansa? Onkohan vielä sisustan "uusi" tuoksu jäljellä.
     
  3. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Ei näytä penkkien verhoilu alkuperäiseltä. Jaa että sähkölasit... :eek: Volgassa? Tehoakin taitaa olla hiukka vähemmän alkuperäisessä.

    "Vain muutama kappale jäljellä maailmassa..." joo... jenkkien myyntipuheita.

    Tuo mittarilukema voi pitää paikkansa. Mittari lopetti varmaan toimintansa tuolla lukemalla... :rotfl:
     
  4. spinout

    spinout Gearhead

    "President Putin and Bush love this car." Reserve $20K. No, jos siinä tapauksessa.. kattokaa sitä kuvaa, missä on valkoinen Velka. 50-luvulla muuten joku amerikkalainen maahantoi Pobedan ja kertoi lehdessä värikkäästi miten vaarallisesti sai salakuljetettua auton "smuggled out of Russia" ostamalla sen Suomesta hämärissä oloissa, täällä vain takseina ja taksifirmat kun omistaa venäläiset, ryssät olivat vähällä takavarikoida se jne.. ja kuljetti sitä trailerilla ympäri USAa näytillä kuin joku gorilla eläintarhassa, ja sai varmaan kerättyä hyvät rahat myytäessä "Hrutsevin" entisen auton.
     
  5. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Ei ole amerikkalaiset paljon viisastuneet niistä ajoista, ainakaan maailmanpolitiikassa... :-?
     
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Paikallisessa lehdessä oli joskus juttu kun yks heppu vei jenkkeihin Uatsin tai Katsin en muista kummanko mutta 4X4 kuitenkin. Äijän joku tuttu asui jenkeissä ja halus made in USSSR maasturin. Kaveri ei puhunut sanaakaa englantia sillä oli tärkeimmät lauseet paperilla ja sai auton perille.
    Jenkkien tullaus oli muutama dollari, olispa meilläkin.
     
  7. Tapi

    Tapi Gearhead

    Kouvolassa oli ainakin ennen sellainen "uusi" Volga eräällä autokorjaamolla. Ilmeisesti omistajan isä oli ostanut sen uutena aikoinaan ja jättänyt heti seisomaan (rekisteröimättömänä!). Kävin ko. korjaamolla prässäämässä vetoakselin laakereita vuonna 1998 ja kysyin nurkassa pölyttyvästä autosta. Siellä oli vielä muovit taka- ja repsikanpenkeissä ja matkamittarissa hyvin pieni lukema (en enää muista tarkkaan). Auton "uusi" haju oli hyvin Venäläinen, eli jos oma "uusi" autoni haisisi samalta, veisin sen takaisin kauppaan.

    Omistaja rekisteröi sen noin 5 vuotta sitten ja sai pitkän taivuttelun tuloksena mustat kilvet.

    Se oli ensimmäinen Volga, jonka olisin halunnut omistaa.. Toinen oli tämä:
    http://www.autoreview.ru/new_site/year2 ... /volga.htm
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Mikäs se oli aikoinaan kouvolan näyttelyssä (90 luvun alussa). Oliko se Mosse vai Volga jolla oli ajettu vain 2000 km? Siinä oli vielä sisustan tuoksukin tallella :lol:
     
  9. Jep kehenkähän netinkäytöntaitoiseen moinen uppoaa: "Only few left in the world" :rotfl: :rotfl:
     
  10. Siis tarvitsee kaasunaamarin :rotfl: Ryssäauton haju :x
     
  11. toniwe

    toniwe Gearhead

    Varsinkin tuota mallia on vielä todella paljon liikenteessä.. ihan ensimmäisiä harvalla maskilla on vähemmän enää jäljellä..


    Kyllä suomessakin pyydetään: http://www.nettiauto.com/74879
     
  12. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Ne oli kai herkkiä ruostuun.
    Isukilla oli toi harvamaskinen pastellivihreä/valkoinen vm 58, pitäisi skannata nettiin se tallessa oleva ostokuitti 1000mk (varmaan 3500e nykyrahaa) meni romikselle läpimätänä pari vuotta myöhemmin jotain v.64
     
  13. toniwe

    toniwe Gearhead

    Itseä kiinnostaisi se maapallo/tähti keulalla oleva, liekö 56-58 tehty vai miten, yhtään ei ole tullut vielä vastaan että joku olis tahtonu myydä.

    Mulla on tommonen -66, mutta se on aika hyvin säilynyt ruosteilta.. makas reilun 20 vuotta ladossakin.
     
  14. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

  15. TTu

    TTu 1st gear



    Kyseinen auto on edelleen Kouvolassa ja sama mies omistaa(ja tulee omistamaan). Itse pääsin lähemmin tutustumaan autoon viime kesänä kun takapenkiltä kirkolta piti ihmisille vilkutella. Ja kuskina omistaja joka siis vaimoni kummisetä....

    Auto siis on todella rek. vuonna 2001, ja siis käytännössä "uusi"... Aika metkaa... Ja se tuttu venäläinen haju muuten oli...
     
  16. toniwe

    toniwe Gearhead


    Pystyisitkö laittamaan tän kaverin yhteystietoja, esim. sähköpostilla, olisi mukava jutella enemmänkin ko. laitteista.
     
    Muokattu: 18.1.2018

Kerro tästä muillekin!