Hintava Linc Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja B 49, 5.2.2005.

  1. B 49

    B 49 Gearhead

  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Onhan se hyvä että jenkitkin tietää että meillä on täällä Suomessa kaikki suurta ja rahaa riittää. Teksas vaviskoon 8)
     
  3. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    kukahan on mahtanut olla ostaja ?
    joku it-miljonääri ?
    tais olla vitsi :rotfl: :rotfl:
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mitä vittua? Kävin ebaylla kattomassa ja vielä toi on myynnissä. Onks joku tota aikomassa ostaa tänne? Jos on niin kumarran syväään. Aivan sairaan hieno ja toi katto näyttää tosi hyvältä., olkoonkin että org on toudella korkealla katolla ja tehdas jättänyt tahallaan haasteta tuleville roddareille että tehkää te nyt jotain tälle ku me oltiin konsernin johdon määräyksestä pakotettu tekemään siitä noin korkea, vaikka meillä oli visio ja oltais haluttu siitä matalempi tehdä?? Ford huomas mokansa ja laski kattoa 55 mallista 56 malliin, Linco ei ja varmaan suunnittelijoilla on jos ei piirustuspyödällä niin ainakin päässä pyörinyt moisia visioita? Hakusanaksi 1956 Lincoln ebaylle toi 11 osumaa ja aikas hirvee kammo hirvitys se eka Mark, huh huh mutta tää on tosi siisti. No se vain mun mielipde. Reserve not met eli myyjän antamaa hintaalirajaa ei vielä ylitetty eli se ei tolla sitä myy. Toisaalta ei siitä kukaan ole vielä mitään tarjonnutkaan. Yritin laittaa ton tietsikkaani taustakuvaks, mutta argumentti ei kelpaa. Tallensin kuitenkin, on toi vaan vitun hieno. Makuasia ja niistä ei voi kiistellä, mutta mielestäni toi mattolaituri luiskaan ja tilalle org tyylinen connie niin sit toi ois lähes täydellinen.
    Ja herra47, ei toi ole mkään vitsi! Ja nyt meni yöunet -taas- ja vaikka oma autokanta pitäis olla jo kasassa, toi ei anna mielenrauhaa, on toi vitu hiano!
     
  5. B 50

    B 50 Gearhead

    Myyjähän lähes pakottaa kysymään, kenen auto se täällä oli.
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kerro lisää, jos tiedät. Kuka myynyt/ostanut, missä majailee nykyään? Jos Suomessa on joku vanha ameriikanauto myyty 75 000:lla veikkaan, että ostaja ei ole suomalainen...

    Edit: Jaa, siinähän kyllä sanottiin, että auto olisi Suomessa. Mutta voi omistaja tietysti siltikin olla ulkomaalainen.
     
  7. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Äh perkele känni teki tehtävänsä, siis samanlainen myyty tänne 75k.. No huh uh ja tervetuloa jos todella on?? Mut on toi sairaan siisti..
     
  8. Otto

    Otto Gearhead

    Mitäs jos se olikin markka-aikana...?? :eek:
     
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    $75 000 oli markka-aikaan yhtä paljon ellei enemmänkin rahaa kuin nykyään.
     
  10. Otto

    Otto Gearhead

    Niin siis tarkoitin ett jos se myyjä on nähny jonkun suomalaisen lehden markka-ajalta, ja siinä on ollut hintana 75000 mk?? Siitä vaan ajattelin, ett
    "Other car like this resides in Finland and was sold for $75,000!!!" = "Vastaava auto sijaitsee suomessa ja myytiin 75,000$:lla"
    Höpöhöpö juttuna mä tota kuitenkin pidän, myyjä lienee vaan katsonut kartasta jonkun paikan joka on mahd kaukana, ettei kukaan tunne sieltä ketään.
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kysyin myyjältä mutta yllätys yllätys, hän ei ole vastannut vielä..
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ja Otto sulle on 57 Buick tulossa. 18$ postikulut tulee ostohinnan päälle. Ei se €uroina paljoo tee, katotaan ku se ens viikol tulee. Et kai tykkää huonoo jos maalaan sen mattamustaks punaisella sisustuksella ennen ku lähetän sen sulle Saloon? :rotfl:
     
  13. Tbird62

    Tbird62 1st gear

    Tuohan tarkoitti vain sitä, että jenkeissä tiedetään autopiireissä suomalaisten korkea custom-rakentamisen taso. Eihän missään muualla asukaslukuun suhteutettuna ole niin osaavia tekijöitä kuin Suomessa, ei edes Ruotsissa..
     
  14. Otto

    Otto Gearhead

    No kyl mä vähän tykkäisin kyttyrää jos menisit mun autoa suihkimaan... :soosoo:
    Asuuhan minussakin pieni mobilisti! :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!