hiomatahnat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja karza11, 23.9.2007.

  1. karza11

    karza11 Gearhead

    neuvvoa olisin viisaammilta vailla...
    maalasin eilen pihalla! auton.....ja niinko varmaan arvaatte roskia jonkin verran pintaan lenteli...muuten kohtuu hyvin onnistu ni mahtaisko tahnalla myllyttämällä irtoo? kauankohan pitäs antaa kuivaa? paripäivää? värinä oli spies hecker
     
  2. Jape105

    Jape105 Gearhead

    2 Viikko sano mulle kerran yks 40v. firman omistanu maalari..
    Vahan voi kuulemma vetää 2 päivän päästä.
    Mut maalina ppg
     
  3. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    hmm

    Joo se 40 vuotta maalannut kaveri omistaa varmaan maalaus uunin ja autos oli uunitettu, jolloin pintaa voi käsitellä nopeammin. Mutta ulkona maalattu ja kuivunut auto saa maata rauhassa toista viikkoa. ainakin.
    Ja melkein sama minkä valmistajan maalia on.
    Ohenteet ja niiden haihtumisnopeus yms siihen kuivumiseen vaikuttaa! ja tietysti lämpötilat... Toki muitakin asioita on kuten kovettajat.

    Niin, tuliko pintaan kirkaslakkakin? Jos, niin ehkä yrittäisin varovaisesti hioa vesissä yli 1200 karkeudella hiukan niitä roskia, ennen kuin kiillottaa, mutta hyvin tapauskohtaisia on noi juttuja noi.. varoa pitää aina ettei mene lakka tms. pinta puhki.
     
  4. karza11

    karza11 Gearhead

    Re: hmm

    Permasolid®
    HS automaali
    sarja 270
    eli tommonen väri ei lakkaa....



     
  5. seppo.kuisma

    seppo.kuisma 1st gear

    koita kynnellä, jos tuntuu pehmeältä älä pitele.
     

Kerro tästä muillekin!