Historic Grand Race 20.-21.8.2016

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja JTT, 11.8.2016.

  1. JTT

    JTT 1st gear

    20.-21.8. ajetaan Hämeenlinnan Ahvenistolla jälleen kauden komein Historic -ratakisa. Kilpailu on osa Historic Race Finland ry:n Gulf Historic Race Cup'ia, ja mukana on laaja kirjo komeata kisakalustoa. Lauantaina ajetaan harjoitukset ja aika- ajot, sekä ensimmäiset kilpailulähdöt. Sunnuntaina ohjelmassa ovat vielä kaikkien luokien loput kilpalähdöt. Radalla tapahtuu koko viikonlopun ajan.

    Perinteinen harrasteautoparkki harjun laella toteutetaan tänä vuonna hieman uudistetulla systeemillä. Parkkiin on ennakkoilmoittautuminen, jonka voi tehdä tapahtuman www-sivuilla osoitteessa:
    http://www.historicrace.fi/HGR2016/harrasteajoneuvoparkki.html

    Tämä siksi että tila harjun laella on varsin rajallinen, ja näin voivat halukkaat varmistaa paikkansa jo etukäteen. Harrasteparkkiin ilmoittautumiselle ei ole erillistä maksua. Saapuessa peritään vain normaali yleisön pääsymaksu.

    Harrasteautoparkissa olevalla ajoneuvolla voi myös osallistua kilpailutaukojen aikana ajetavaan paraatiin radalla.

    Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta: www.historicgrandrace.fi

    Toivotamme kaikki tervetulleiksi näkemän ja kokemaan kotimaan historic-ratakauden päätapahtuman!

    HRF ry
     
  2. Cam69

    Cam69 2nd gear

    Viime vuonna harrasteparkkiin otettin todella vähän autoja, kuulemma joku pelastusviranomaisen määräys tms. Paljon enemmän olisi mahtunut ja ollut tulossa.
    Myös kioski harjun laella oli sijoitettu niin, että blokkasi tehokkaasti paikkoja...
    Hienoa sinänsä, että tätä harrasteparkkia halutaan pitää ja kehittää, kiinnostaa varmasti monia ja on hieno lisä itse päätapahtumaan.
    Oma ilmoittautuminen tehty, sähköpostivarmennusta siitä ei tullut, HRF:n sivuilta ymmärsin, että olisi pitänyt...(no 'parkkilippu' kuitenkin).
     
  3. SJ

    SJ 3rd gear

  4. ata

    ata Gearhead

    Kuvia sunnuntailta:
    http://ata1.kuvat.fi/kuvat/2016/Historic+Grand+Race+2016/

    Harrasteparkin osalta on varmaan ihan hyvä, kun autoja rajoitetaan jotenkin jos on vaaraa tilanahtaudesta ja tässä ikärajana se 30 vuotta ja nyt vielä ennakkoilmoittautuminen. Sitten kuitenkin taas ihmettelin siellä niitä muutamia 90-luvun autoja... yleensä vielä juuri niitä sellaisia autoja, joilla saisi mennä vaikka SCCH:n sportscar-aamiaisille, jonne ei huolita "vääränlaisia" autoja... sitten sellaisilla tullaan sellaisten tapahtumien harrasteparkkeihin, joiden sääntöjä ne eivät täytä.
    En tiedä, miten nuo uudemmat sporttiautot oli sitten ilmoitettu (mm. MX-5, RX-7, SL ym mitä niitä siellä oli), itse en 24-vuotiasta autoa tuonne edes harkinnut viedä, liian uusi kun on asetettuihin ehtoihin. Ei ne miltään inva-autoiltakaan vaikuttaneet. Kai sitten järjestäjien kavereita. Ei kuitenkaan nyt siellä harrasteparkissa läheskään täyttä ollut.
     
  5. Cam69

    Cam69 2nd gear

    Hieno tapahtuma jälleen, nähtävää radalla riitti kuten SJ:n ja atan kuvistakin näkyi.
    Harrasteparkkiin oli selkeästi panostettu, kiitos siitä järjestävälle taholle. Tilaa (ja autoja) oli viime vuotista enemmän, myös ohjaus toimi hienosti!
     
  6. ata

    ata Gearhead

    Tuossa vielä vähän videota tapahtumasta:
     
  7. MustangSally

    MustangSally Gearhead

  8. pecu_83

    pecu_83 3rd gear

    Satuin olemaan kameran kanssa just kohdalla kun Volvo täräytti Escon pyllyyn..

     
  9. Rotko72

    Rotko72 1st gear

Kerro tästä muillekin!