Historic Grand Race Hämeenlinnan Ahvenistolla 20.-21.8.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 19.8.2011.

  1. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Kaikki Brittihenkiset katsomaan kisoja ja ihmettelemään monipuolisen, yli 25v harrasteparkin kalustoa Ahveniston moottoriradalle, Hämeenlinnaan. Ohjelmassa myös n. 30 kpl veteraanikilpamoottoripyörän näytöslähdöt kilpailun väliajoilla ja Mobilisti-harrasteajoneuvoparaatiin voi osallistua omalla, yli 25v kulkineellaan. Mainio tilaisuus kokeilla Ahveniston rataa kerran elämässään...

    MG-kalustolle on varattu nauhoitettu VIP-parkki (max 10 autoa) Ahveniston harjun ylätasanteelle, heti oikeaan reunaan ylös Hiihtomäentietä tullessa. Lauantaina on yleensä paremmin tilaa koko normaaliharrasteparkissa eli jos VIP:pi on täynnä, niin saat kotterosi parkkeerattua myös muualle.

    Lippujen hinnat: la 8e, su 10e ja koko vkl 15e, lapset alle 12v ilmaiseksi.
    Harrasteparkki auki klo 10-18


    Tuolta lisätietoja:

    http://www.historicrace.fi/HGR11/HGR11.html
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... 11#2118711

    Tervetuloa kaikki kynnellekykenevät! Radan osoite on Poltinahontie 47. Ajo harrasteparkkiin Hiihtomäentien kautta, jalankulku Suksipolkua pitkin.

    Ps. Jos harrastepeli ei ole kondiksessa, niin katsomaan voi tietysti tulla siviiliautollakin. Niiden paikoitus Poltinahontien varteen tai jäähallille tai urheilukentälle (Meijerikatu 1).

    Pps. Mukaan Telttatuoli (tai vaihtoehtoisesti persikan alusta, jos istut Ahveniston radan rinteessä...), kamera, aurinkolasit ja vähän evästä, sateenvarjo ja sään mukainen varustus, niin kisanautinto voi alkaa...

    T. J. Airaksinen, vpj, MGCCF



    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!