hiusgeeleistä/rasvoista/vahoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Fat Larry, 27.2.2004.

  1. Fat Larry

    Fat Larry 1st gear

    Joopa joo. Tämä periaatteessa kuuluisi tuonne muualle, mutta kun veikkaan että tämä on juuri se alue, jonka lukijoita otsikko eniten koskee.
    Sitä vaan ajattelin tässä kartoittaa, että mitä geeliä/rasvaa/vahaa olette suosineet? Kopterin rockers-spesiaalissa oli (HIENOJEN pyörien lisäksi...) kuva, että rasvavalikoimaa ainakin on, ja vahoja ja geelejähän on paljon jo kaikissa marketeissakin. Noita kaikkia ei viitsi ihan kokeilemisperiaatteella vertailemaan lähteä. Siinä käy vain ttumaisesti. (Kokemusta on)
    Itse käytän wellaflexin geeliä, koska sitä on kokolailla kaikissa marketeissa, ja tukka pysyy hyvin niin kauan kuin pitääkin. Parhaimmillaan kolme päivää. :grin:
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Toi wellaflexin geelivaha on ihan toimivaa kun tukka pysyy hyvin kasassa piponkin alla mutta silti pystyy korjailemaan purkautuneita kohtia monta tuntia kiinnityksen jälkeen.
     
  3. fe427

    fe427 Gearhead

    Ite käytä lorealin "architect wax" tai jotain sinnepäin, pysyy hyvin letti koko päivän, ja jos menee sekasin ni udestaan vaan ku se on vahaa ni se pysyy hiuksissa eikä mee sellaseks valkoseks lumeks kun geeli...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Autoglymillä ne hiuksetkin kiiltelee. vihertävä bumbercare-hoitoaine antaa sopivaa avaruuslookkia hiuksillä värin johdosta.

    Kokeile ja ylläty!
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiva! Silikoni antaa kiiltoa hetken ennen kuin hiukset lähtee kokonaan päästä.
     
  6. JR

    JR Gearhead

    Ennen vanhaan käytin Nu Nilea ja Suavea, nykysilteen Schwarzkopfin Osis mattavahaa, tai sitten en mitään. Noi geelit ja lakat ei oikein ikinä ole ollut mun juttu.
     
  7. herrakani

    herrakani 1st gear

    Tästäpä oli hupaisa threadi tuolla yleisissä keskusteluissa pari kuukautta sitten. Vielä kertaukseksi:

    Suavea kämmeneen semmonen 1,5" plöräys.

    Hierotaan päähän, laitetaan pipo, lakki tms. 10-15 minuutiks, tässä välissä on hyvä pukea, ja avata pullo.

    Sitten kammataan, ja kampa pestään, ja sullotaan takataskuun.

    Myöhemmin illalla, kun käydään miestenhuoneessa kohentamassa kampausta, niin kamman tulee tulla vielä niin rasvaiseksi, et se pitää pestä ennen taskuun laittamista. Jos ei, laitoit liian vähän suavea.
     
  8. Fireball

    Fireball Gearhead

    Viimeksi käytin Suavea vuonna 1980. Enää ei tarvitse :odroll:
     
  9. herrakani

    herrakani 1st gear

    Joo, mäkin kaljuunnun.
     
  10. Karva

    Karva Gearhead

    Meillä rasvaa laitetaan leivän päälle ja siinä sitten mielummin lukee vaikka Besel ...

    Mitä noihin hiuksiin tulee niitä on yhä mutta enään ei naapurin mukulat pelkää setää jolla on puolimetriä hiuksia ja partaa ...

    Nuo nostalgia herättelyt näiden meitin töttörö tukkien joukossa aikaan saa aika hauskoja ... Pitäskös noiden Rodi harrastajien käyttää hiusvettä, entäs 50 luvun jenkit niillä täytyy ajella suavet päässä, 60 luvun lintalla pössi suussa, ja marimekkoa niskassa, 70 luvun pony car kulkee hyvin kun ajaa moottoritien kuumaksi, hakaneulat naamassa, 80 luvun talous ihmeen tankillislla ajaa pitkään takatukka moshatessa heiluen, 90 luvulla pitää olla kalju, parta ja harley tai sen kopio, ja tarra tatuoinnit, mutta mitä tehdä vuonna 00 ja sen jälkeen, minne hävis aatteen palo ...

    :-o :-o :-o
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nykyaikana ajellaan semmoisella 'aamuherätyspeiliinkatsomatta' lookilla uudehkoilla ptcruisereilla
     
  12. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Mulla kans purkki tuota tahnaa, hyvin pysyy, mutta seuraavana päivänä meikäläisellä ainakin tulee ihmeellisiä klönttejä, näyttää ihan hilseeltä :odroll:
     
  13. Fat Larry

    Fat Larry 1st gear

    Valitan, että en tosiaan tuota yleistä osiota ole kai tarpeeksi seurannut. Viestiä kun nykyiseltään pukkaa sinne(kin) niin maan peijakkaasti, että ei vain ehdi lukea. Löysinpä tämän aiheen silti...

    http://www.usacarclub.net/eyeball/viewt ... orum=29&32

    Ihan mielenkiintoista tosiaan tietää mitä ihmiset päähään pistävät... :wink:

    Mitä tule wellaflexin vahaan, niin onpa sitäkin tullut kokeiltua. Tulos oli niin kamala, että oli pakko pestä hiukset uusiksi... Nuo hiukseni kun ovat niin ohuet, että niistä ei tosiaan saa oikein mitään tötterönsuuntaistakaan ilman geeliä.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Karvalta ei ole kysytty mitään.
     
  15. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mulla on koht niinbal tatuointeja, et niillä saa jo harleyn.
     
  16. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Onko isoo mahaa ja partaa ja hyvän näköistä friiduu sitten vasta.
     
  17. herrakani

    herrakani 1st gear

    Ei oo partaa eikä tuu, on ollu kyllä, viikset oli tossa taannoin, vaimo on 40 kiloinen ja kaunis kun mikä, ja ittellä painoa liki sata..
     
  18. ply72

    ply72 1st gear

    Nu nile ja dax wax on päälliköt, tosin nykyään käytän giletteä, oli vissiin niin tujut vahat että kiharat sano heippa, ikääki on jo peräti 24 v. :cool:

    No jos leda kasvas vielä niin dax wax punanen.
     
  19. Rocker

    Rocker 1st gear

    Nu Nile, Murray´s Super Light ja vähän hiuslakkaa...ainakin vielä on pysyny hiukset päässä=)
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Dax:in vaha on ihan ykköstä kunhan viittii pestä pois. Vaikka hyvin se siellä päässäkin menee.
     

Kerro tästä muillekin!