Holley käy hetken korkeempaa tyhjäkäyntiä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja xarper, 15.3.2018.

  1. xarper

    xarper Gearhead

    Eipä oo koskaan ennen vielä vastaan tullu. Eli kaasun kun laskee ni käy muutaman sekunnin jotai +200rpm tyhjäkäyntiä kunnes käy sit tyhjää.
    Mikä lie moista kummallisuutta tekkee? Aattelin et toisiot ois raollaan jostain syystä kun oli pien rako siinä vivussa mikä palauttaa ne läpät kiinni mut ei silläkää ollu vaikutusta.

    600 vakuumi kyseessä, vivusto palautuu ainaskin normaalisti tyhjäkäynnille.

    Tyhjäkäynnin seosruuvit toimii kuten kuuluu sekä tyhjäkäyntikin menee ruuvista mun mielestä ihan normaalisti, eli ei käy tyhjää jos näistä kumpikaan on pienellä/kiinni.
     
    Muokattu: 15.3.2018
  2. pekkosbill

    pekkosbill 3rd gear

    Oisko tyhjäkäynti seos vaan liian laihalla?
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Voisko se olla noinkin yksinkertanen syy? Pitääpä huomenna kokeilla...
    Ei osaa vielä arvioida paljon ne pitäis ton etanolin kanssa olla auki.

    EDIT: Nopea googletus ja haku oodeella viittais että vissiin ihan normaalia ongelma Hölleyn kanssa että tyhjäkäynti on laihalla ja ei riitä säätöruuveissa säädöt välttämättä.
     
  4. pekkosbill

    pekkosbill 3rd gear

    Hyvinkin mahdollista
     
  5. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Jos et saa seosruuveista tarpeeksi rikastettua, niin voit kokeilla rajoittaa ilmasuuttimia vaikka ohuella rautalangalla. Ne on ne uloimmat pikku poraukset jotka näet kaasarin päällä.
     
    xarper tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!