Holley satunnainen tulviminen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Dankke, 27.8.2020.

  1. Dankke

    Dankke 1st gear

    Elikkä tuli tällainen ongelma eteen 600 vakuumi holley tulvii satunnaisesti, auto käynnissä ja kyttäsin kaasaria niin välillä tiputti tippoja ensiöpuolen suuttimista ja välillä ei ja välillä niin paljon että tukehtu, putsasin kaasarin ja kävi pidempään hyvin mutta vika tuli takaisin. Kaasari 4kk vanha mutta jouduin jo toisiopuolen suutinlaatan alku kesästä kiristämään ku oli jo löystynyt, bensansuodatin vaihettu alkukesästä ja kaasarissa viellä on oma "sihti". Outo vika kyllä minusta, löytyisikö täältä ideoita ongelmalle? Ps. Kohokammioiden bensapinnat säädin putsauksen ja senjälkeisen tulvimisen jälkeen.
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Oks sulla mekaaninen bensapumppu vai sähköinen?
    Voiskohan bensapaine olla vähän liian kova, ja sen takia ei neulaventtiilit jaksa pitää.
     
  3. Dankke

    Dankke 1st gear

    Mekaaninen pumppu on ollu kokoajan kiinni, sillä toiminu hyvin tähän aamuu asti.
     
  4. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Tutki vielä sitä ensiöpuolen neulaventtiiliä, ettei siihen kärkeen ole tarttunu jotain ja että o-rengas on kunnossa.
     
  5. Dankke

    Dankke 1st gear

    Täytyy huomenna tutkia tarkemmin, ainaki tänää ku puhalsin ni ei ilma menny neulaventtiilin läpi ja kohoki kellu testissä hyvin. Ei tässä muuta mut pitäis toimia hääauton roolissa lauantaina
     
  6. vesku383

    vesku383 Gearhead

    Joskus 15 vuotta sitten oli itsellä samaa vikaa holley 750 tuplapumpun kanssa. Saatto toimia päiväkaupalla, ja sitten alkoi tulvia yli, ja kasteli tulpat. Syynä oli liian tiivis bensatankin korkki. Muistan, kun se kerran tilttas ajon jälkeen kotipihalle, ja katoin että kaasari tiputtaa bensaa sisuksiin. Jostakin syystä rupesin kaivaa bensatankin korkkia auki rekkarikilven alta, ja se oikein pomppasi sieltä pois kun käänsin. Silloin(kin) oli vajaa tankki, ja lämmin keli, ja tiiviin korkin kanssa teki painetta tankkiin, joka pisti kaasarin tulvimaan. Korjaantui, kun porasin korkkiin parin millin reiän. Oli sillon joku muovinen tarvikepaskakorkki.

    Joo, ja tiedän minkälaista on olla hääauton kuskina, kun vähän epäilyttää rakkineen kunto;)
     
  7. Bat ass

    Bat ass Gearhead

    Olisko kuitenkin neulaventtiilin messinkirungon O-rengas rikki, alkaa pikkuhiljaa uittamaan, kun auto käy, gasoa menee pikkuhiljaa neulaventtiilin ohi ja alkaa uittamaan, eräitäkin joutunut vaihtamaan, ja kun vaihtaa, niin vaseliinia o-renkaaseen aika reilusti, kuivana hajoo herkästi kun lykkää neulaventtiilin paikoilleen...
     

Kerro tästä muillekin!