Holley Sniper EFI-system?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja dean66, 11.7.2017.

 1. jpalvima

  jpalvima 2nd gear

  Kannattaa heittää lenkki siten että dataloggeri kerää tiedot ja tsekkaat läppärillä millaista syheröä tulee. Jos on kovin räkäisen näköistä trendiä joka on täys sahalaitaa niin jostain poimii häiriöitä. FEssä on jakaja just ecun lähellä ja erikoinen taipumus nurkka-ajossa ( ihan kuin olisi pätkäissyt sekunnin murto-osan ajaksi) poistui kun alumiiniteippasin ja maadoitin jakajan kannen niin ettei kipinät häiriköi.
  Jos saat ko häiriön nauhoitettua niin kannattaa vilkaista mitä TPS on tuolloin tehnyt ja zuumailla näkyykö target AFR ja todellisen AFR:n muutosten välillä kovasti viivettä.
   
  Muokattu: 4.5.2021
  Seevu tykkää tästä.
 2. generalo

  generalo 3rd gear

  Taidan kokeilla tehdä itse. Josko tekis säädettävän :D
   
  Seevu tykkää tästä.
 3. generalo

  generalo 3rd gear

  Asensin tänään uuden firmiksen. Edellinen oli 1010060 (varmaan melko vanha?) ja uusi 1.1.26. Samalla naputtelin wizardin uusiksi, nyt jos pääsis mylly opettelemaan alusta ilman pahoja imuvuotoja.

  Jos teen tuohon sen progressiivisen läppäsysteemin, niin käykö se riitelemään jotenkin myöhemmin itse tehtyjen karttojen kanssa? Kaverilla ois mielenkiintoa kokeilla tehdä läppärillä säätöjä, megasquirtit jne. on kyllä hälle ennestään tuttuja, mutta sniper ei. Itehän niistä en älyä hölökäsen pölläystä.

  Edit: niin ja vappuna ajellessa (vapuksi siis saatiin sniperin voimin ajoon, sniper efi + hyperspark) niin pari kertaa jumittui tps anturi näyttämään korkeita lukemia. Pikku napautus anturin kylkeen, jolloin kuului naksaus ja taas palautui tps-lukema nollaan.
   
  Muokattu: 5.5.2021
 4. Seevu

  Seevu Gearhead

  Mäkin sain omassa toiminnan paranemaan. Omia mokia. Vaikka on uudet ja huolella tehdyt johdotukset, niin yksi liitin oli kuitenkin löysällä. Korjasin sen ja samalla pohdin, että pitää varmaan vaihtaa Sniperiä varten asennettu sulakerasia laadukkaampaan: vaikka sälä on uutta, niin kuitenkin liitoksissa on väljyyttä, eikä se varmaan hyvää tee.

  Toinen moka oli tietty se, että vaikka ohjeet ja nettipalstat on luettu miljoonaan kertaan, niin en ollut aiemmin tajunnut siirtää opittua tietoa erikseen! Jotenkin olin kuvitellut, että laite siirtää opitun tiedon automaattisesti. Ehän mä sitäkään olisi ymmärtänyt, ellei Motörsport-Eero (my computer guy) olisi alkanut asiasta kyselemään. Siirretyn tiedon jälkeen kone toimii huomattavasti jouhevammin. Myös kaasun on/off tasoittui.

  Holleyn nimenomaan 1963 Impalaan tarkoitettu 450€ in-tank bensapumppu alkoi pitää sirinää vajaan kesän ajojen jälkeen. Asensin bensanpainemittarin ja ajossa (idle-cruise-wot) paine pysyy prikulleen kohdallaan. Ääni vaan raastaa. Takuu taitaa olla ummessa, joten tilasin varuiksi Walbron vastaavan pumpun (78€). En ole vielä kaivellut pumppua pois, kun homma on v-mäinen ja pihalla on märkää:D

  -Jake-
   
  impala-63 ja jpalvima tykkäävät tästä.
 5. Seevu

  Seevu Gearhead

  Uusi pumppu tuli ja sirinä häipyi.. kun lisäsin gasoa tankkiin :oops: Mittari näytti 1/3 mutta niin vaan solahti melkein 60l. No onpa sitten varapumppu.

  Semmonen pikkumuutos tuli kanssa tehtyä, että vaihdoin toisen pcv-venttiilin. Ainakin jostain olen lukenut, että niilläkin on vaikutusta. Tiedä sitten.

  -J-
   
  Inlinee tykkää tästä.
 6. jpalvima

  jpalvima 2nd gear

  Mites sulla tuo pelittää uudella firmiksellä? En tiedä onko ehtaa plaseboa mutta tuntui FE toimivan jouhevammin 01010230 päivityksen jälkeen, sellainen pieni kulmikkuus toiminnassa tuntui olevan vähentynyt?? Global conf file on sama kuin ennen.
  TPS ei varaosana maksa paljon paskaakaan ja jos TPS poikii niin menee liftaushommiksi (joten sellainen kannatttaa olla jemmassa)
   
 7. Seevu

  Seevu Gearhead

  Eikös tohon sopinut joku geneerinen TPS?
   
 8. Seevu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!