Holley Sniper vs Edelbrock Pro Flo 4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Impala76, 26.9.2019.

  1. 440 SIX PACK

    440 SIX PACK Gearhead

    Tarviaako tuo edelin pro flo 4 sytys systeemi muuta kun puolan lisäksi? ja onko kukaan tutustu pystyykö tuolla edelin ekulla ohjaamaan esim 2 hukkakipipuolaa?
     
  2. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Ei tarvi muuta, itellä blaster 2
     
  3. 440 SIX PACK

    440 SIX PACK Gearhead

    No ompa fiksu ,muistaakseni holleyn hp efi tarvis esim al6 kaverikseen.
     
  4. Juuri tullasin viimeviikolla Summitilta tilaamani 2 x Edelbrock Pro Flo 4 settiä + muuta pikkusälää. Huomenna pääsee ihmettelemään hienoja uutuuksia. Aika proolta vaikuttaa näin vanhan liiton kaasarijuttuihin verrattuna kun on suuttimet joka röörissä, säätömahdollisuuksia yms. todella paljon. Saas nähdä.

    A
     
    440 SIX PACK ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  5. Kari Saari

    Kari Saari 1st gear

    Ole tarkkana kun luet myyjän sivulta " Suosittelivat" ovat ne firman oman väen nimimerkillä lähettyä tekstiä. On nimittäin tuoretta kokemusta Riihimäen suunnasta.
     

Kerro tästä muillekin!