Holley vika

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja dp650, 16.10.2019.

  1. dp650

    dp650 1st gear

    Holleyn DP vikaa, kylmänä ok, nätti ajo ok, jos ajelee vähän aikaa ja kiihdyttelee reippaammin niin tämän jälkeen rupeaa pyörimään rikkaalla ?
    Seuraavana päivänä kylmä kone, nätti ajo ok , sitten kiihdyttelyä ...taas seos jää rikkaalle, joskus saattaa rikkaan seoksen jälkeen pieni seisotus auttaa. Ja tuntuu että, tämä kaasun reilumpi polkeminen aiheuttaa seoksen rikastumisen ? Jotain perus juttuja tehty, putsattu, bensanpinta, pv vaihdettu.
    Mistä tämä kaasuttelun jälkeinen rikasseos tulee ?
     
  2. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Voisiko bensapinta jäädä korkeammalle reippaammassa kiihdyttelyssä jolloin tyhjäkäynnillä tiputtelee boostereista bensaa. Ota kiihdytyksen jälkeen ilmanputsari pois ja katso tiputtaako bensaa?

    Neulaventtiileissä saattaa olla myös vikaa tai bensanpaine liian kova jolloin tulvii...
     
  3. twincam6

    twincam6 3rd gear

    Entä jumittava koho?
     

Kerro tästä muillekin!