Holleyn suuttimet / kulutus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja köyhä, 22.7.2006.

  1. köyhä

    köyhä 3rd gear

    Onko kukaan testannut paljon vaikuttaa kulutukseen jos on ollut liian isot suuttimet ja sitten vaihtanut "oikeisiin" Eli onko eroa kulutuksessa jos vaihtaa esim. 68" suuttimet 62":siin 8) nimim. kannattaako kaverin tilata pienemmät suuttimet :odroll: 58":it on liian pienet nyhtää tasaisella kaasulla .
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tohon tasakaasulla "nyhtäämiseen" vois auttaa erilainen powervalve?? Eikä toi hollikka mikään talousihme ole ja oikeiden suuttimien hakeminen perstuntumalla on aika vaikeaa. Noi laajakaistalamdabambaan perustuvat seosmittarit on jo niin halpoja että esim. kimppaostaa sellaisen ja säätää sitten kaikki vehkeet kohdalleen ajamalla!!
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Jos en ihan väärin muista, niin yhden koon muutos vaikuttaa seossuhteeseen jotain prosentin luokkaa. Suuttimien kalibrointi ei oo ihan niin tarkkaa, siks niitä yleensä muutetaan kaks numeroa kerrallaan. Toleransseista johtuen yhden numeron pienennys kun voikin viedä toiseen suuntaan. Motti vaatii takoudellisesti ja tehokkaasti toimiakseen tietyn seossuhteen. Taloudellisuutta ja suorituskykyä ei paranneta sillä, että käytetään lyirikasta tai ylilaihaa seosta.
     
  4. H6

    H6 1st gear

    Eikös tuo Holley ole enemmän tuohon lärviaukivetoon tarkoitettu,että jos haluaa helposti eroon nypytyksistä ni vaihtaa Eedulaisen tai Rokkiorkesterin tilalle,tosin ovat kai pikkusen työläämpiä säätää. :eek:
     

Kerro tästä muillekin!