Hollikka oikuttelee.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Make.S, 11.6.2020.

  1. Make.S

    Make.S Gearhead

    Kyseessä 4150 sarjan 82651, 650 dp hp street.
    Tyhjää käy hyvin , mutta kun pikkasen lähtee nostaa kierroksia ajaessa alkaa nykimään. 1300-2000 runnun paikkeilla. Sit kun antaa enempi höökiä, toimii komeesti. Ei oo seosmittaria eikä vacuumia, mistä katella tapahtumia.
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Siinähän on vaihdettavat ilmasuuttimet, laita tyhjäkäynnille (ulommat) pienemmät.
    Testata voi vaikka rautalankasupisteilla!
     
  3. Make.S

    Make.S Gearhead

    Ilmeisesti nää suuttimet, mitkä heti putsarin alla? 8kpl.
    Vasemmalta oikealle ensiö/toisio. 68 41 41 68. Tässä ulommat isommat.
     
  4. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Jep, tyhjäkäynnin ilmasuuttimet on ne uloimmat isommat 68:it.
    Niitä pienemmäksi. Jos ilmasuutinsatsin hankkiminen ei istu suunnitelmiin, niin tinaa umpeen ja poraa pienemmällä terällä. 68 on noin 1.7mm ja 41 reilun millin, vois kokeilla jotain siltä väliltä.
     
  5. country sedan

    country sedan Gearhead

    Omassa SBF:ssä samanlainen kaasari, piti noi tyhjäkäynnin 68 korvausilma suuttimet porata 1,90mm, että laiheni pintakaasulla 11.8 -> 14.2:een.
     
  6. Make.S

    Make.S Gearhead

    No niin, nyt oli aikaa purkaa kaasaria. Joku aikaisempi omistaja laittanut liimamassaa imarin ja kaasarin väliin tulevaan pulikkaan kahtapuolta ja siellä oli ilmavuotoa. Vähän ku kirras, toimi jo paremmin. Huomenna sitten osien hakua ja kasailua ja toivotaan toivotaan että rokkaa ja räyhää.;)
     

Kerro tästä muillekin!