Honda S600 ja S800

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Nipe, 10.1.2019.

  1. Jeep360

    Jeep360 2nd gear

    Musta on valokuva 70-luvun alusta , jossa seison enon sinisen N-Hondan vieressä.
     
  2. Nipe

    Nipe 1st gear

    Kiven alla tuntuvat S-sarjalaiset Suomessa olevan. Kotkan juna-aseman vieressä olevan vanhan omakotitalon pihassa seisoi vuosia sitten projektikuntoinen S800 coupe. Kuulemma majailee vieläkin Kymenlaakson alueella... En tiedä sitten olisiko se edes myytävänä.

    Ison veden takana olen muutamia nähnyt myytävänä, mutta parempi tarjonta taitaa Euroopassa olla.

    Autoscout24 sovelluksella tein haun koko Euroopan alueelta, niin löytyi 14 kpl Honda S600/S800 myytävänä hintaluokassa 5000€-50 000€.
     
  3. Nipe

    Nipe 1st gear

    Pande_K tykkää tästä.
  4. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Onhan se sentään jotakin että peräti kaksi kappaletta myynnissä heti kun viestiketjussa on todettu ettei noita missään ole. :) Perikunta myyjänä, joten jos sinulla on edes jonkinlainen budjetti niin varmaan kannattaa soitella ja kuulostella myyjätahon alttiutta rohkeille tarjouksille mikäli vakavissasi tuollaista etsit.

    Netissä on tyylikkäitä mainoksia näistä malleista.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Nipe tykkää tästä.
  5. Yksi tuollainen S800 Roadster -69 Suomiauto ainakin löytyy, on papereilla, ratahistorialla ja ratakäyttöön "hieman muokattuna" pikkulaittoakin on.
    Moottorin ja korin osat kyllä kiinnostaa jos olis jossakin tarjolla, niin ja tuulilasi myös.
     
  6. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kysyitkö tuulilasia jo Kuttilasta ja Jaakko-tuotteelta?
     
  7. En ole vielä kysynyt, Jaakko-tuote on ennestään tuttu paikka vuosien takaa Kuttila aivan uusi tieto, mutta pitäneekin ensiviikolla kysellä.
     

Kerro tästä muillekin!