Hot Rod Garage TV -sarja (2014– )

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Miguelos Poropeukalos, 25.12.2020.

 1. Tänään alkoi Kutosella Hot Rod Garage TV -sarja (kausi 7, osa 1 ja 2). Omat fiilikset näiden jaksojen on hiukan kaksinaiset. Ohjelmassa on sitä perusjenkkitelkkaripaskaa, vaikka ei sentään ollut käsikirjoitettua ihmissuhdeskeidaa. Autojen rakentelu oli kuvattu vähän pikaisella kaavalla ja touhussa oli muutenkin maku, että spraylla ruosteen päälle, niin hyvä tulee. Toisaalta onhan auto-ohjelmat kivoja ainakin näin joulupäivänä..

  [​IMG]
  Tämän päivän jaksot tulee huomenna uusintana klo 12:05 ja klo 12:35. Ja sitten siitä eteenpäin ensiviikolla maanantaina ja tiistaina klo 22.30.
   
 2. Make500

  Make500 Gearhead

  Mä diggaan näistä tyypeistä. Samoin kuin Finnegan & Freiburger Roadkillissä, Freiburger & Dulcich Roadkill Garagessa ja Steve Magnante Junkyard Goldissa. Ei ole sitä toistotuubaa, tai sitten sitä paskaa että auto on tehtävä valmiiksi kahdessa päivässä tai menetämme koko firman!!
  Kaikkia näitä tyyppejä yhdistää Hot Rod Magazine.
  Oon katsellut motortrendondemand.com striimipalvelusta. Se on halpa verrattuna Netflixeihin ym. :D
   
  LPV tykkää tästä.
 3. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Tulihan näitä jo tuossa joku päivä aiemmin.
  Se ykkösjakso oli vähän huvittava, kun F-fordia parantelivat, runkoon vähän vahvistusta ettei notku ja sitten vielä hytti ja lava pultilla yhteen ettei pääse siitäkään notkumaan.

  Built Ford tough... :D
   
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Hotrod Garage on kanssa vähän budjetilla eteenpäin, vaikka välillä laittavatkin rahaa osiin (sponsori/mainos). Mutta hyvää perus tekemistä, ilman ylimäärästä draamaa.
  Motortrendondemand on kyllä hyvä.
   
 5. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Jaa tämä se oli, lähetin kaverille kuvan kun yhtä jaksoa katselin ja jääkiekkoja pulttasivat hytin ja lavan väliin
  En katsonut kuin lyhyen pätkän, mutta ihan hyvää vaihtelua tuntui olevan tällainen ohjelma jossa ei tehdä $700.000 autoja kiireessä.
   
 6. LPV

  LPV 3rd gear

  HRGssä tekevät enemmän kotitalli / perusharrastaja tyyppisesti ajoautoja. Ei trailerQuenejä. Maalaavat usein spraylla, niin kuin mäkin... Sovittavat eri moottoreita, runkoja ja koreja toisiinsa. Se Ford pikkari taittiin tehdä uudehkon Crown Vic poliisiauton runko-tekniikka-paketin päälle.
   
 7. Kohta tulee uusi jakso (kausi 7, osa 3), eli klo 22.30 - 23.00.

  Sitä ennen: Kiihdytyskisa: Kaksintaistelu (kausi 1, osa 3) klo 22.00 - 22.30. Toi kiihdyttelyohjelman 2. osa oli mielenkiintoinen. Siinä oli vastakkain pari gasseria ja gasserit on aina mielenkiintoisia..
   
  LPV tykkää tästä.
 8. Rytari

  Rytari Gearhead

  Roadkillin siirryttyä youtubesta tonne ondemandiin on näiden katselu jäänyt, ihan hauskaa ajanvietettähän nämä, ja luckyn chevelle kelpais kyllä

  Nykyään tulee katseltua Finnegan garagen ja PowernationTv:n rakentelujuttuja, niistäkin puuttuu käsikirjoitettu draama.
   
 9. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Noi tositvn autorakenteluohjelmat jää kyllä katsomatta koska tosi tv:tä niistä ei löydy :)
  Juutuubia kyllä tulee eri kanavia seurattua ja kanadan kanavat tai pohjoisemman Amerikan osavaltioiden tyypit ja rakentelut jostain syystä vaikuttaa mielenkiintoisimmilta. Kuten nyt vaikka esim tämä :
  https://m.youtube.com/channel/UClWkePG9rATJ4nbl__xRMJQ
   
 10. jussi79

  jussi79 1st gear

  Ihan hauskaa kateltavaa. Od:lla oli joskus sata vuotta sitten puhetta Roadkillistä niin heti jäin siihen koukkuun. Youtubesta tuli katottua niin kauan kuin näkyi. Ja oli vuoden verran Motortrendondemand sen innoittamana. Mutta just joulun alla loppui vuoden $/kk tarjousjakso. Muutamaa sarjaa tuli seurattua sieltä. Ei liian otsa kurtussa tehtyä hommaa. Persoonathan noista sarjoista tekee sen että kiinnostaako seurata vai ei. Esim. itteä naurattaa Lucky Costa, vanha ukko joka välillä on niin "kiinnostunut" tekemään. Joo, tee sä toi ja mä katon vierestä. Ja kun lähtee hakemaan osia niin siinä ei autoa säästellä. Mike Finneganilla taas joka roadkillissä: Paras päivä töissä ikinä. Ku saavat jonkun helmen käyntiin ja ajokuntoon. Ja välillä on jotain vinkki vitosia mitä voi itse hyödyntää.
   
 11. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  Tuntuu että pitää katsoa noita ilman suomennoksia.

  Puhuivat varttimailihommista ja meni jotenkin näin:
  "That thing is totally stock and we will be lucky to get it under 16-teens"
  "Se on täysin vakio ja hyvä jos vaan saadaan 16-tuumaset alle"
  Priceless...

  :D

  Mutta sarjoina ihan hyviä.
  Katsoo ennemin kuin selkäänsä ottaa
   

Kerro tästä muillekin!