Hot Rod leffoja? auttakee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Drag-on, 26.8.2008.

  1. janiluo

    janiluo Gearhead

  2. human62

    human62 1st gear

  3. PioneerVolvo

    PioneerVolvo 1st gear

    Hot Rod leffoja

    Autoleffoista puhuttaessa ei sais unohtaa leffaa Elvira, siiinä päähenkilö ajelee pääkallo ym aiheisilla koristuksilla olevalla '60 avo T-birdillä. Mulla on tallessa just se auto pienoismallina koristeineen kaikkineen.
     
  4. PioneerVolvo

    PioneerVolvo 1st gear

    Hot Rod leffoja

    Jotkut kyseli leffasta Deuce Coupe. Eikös siinä ole ahdettu kuuppa joka heittää ympäri jossain kohdassa leffaa? Muistelen että oon ottanu sen nauhalle kun tuli tv:stä, en vain oo varma että onko tallella. Elvira leffakin on kai jollakin nauhalla. Siitä sain virikkeen ostaa kyseisen leffan pienoismallin kun näin sen kaupassa.
     
  5. bbu-26

    bbu-26 3rd gear

  6. stangrider

    stangrider Gearhead

    tänään 4:ta tulee..

    Blues Brothers/USA 1980
    to 25.12. klo 19:45
    (The Blues Brothers/USA 1980). Vauhtikomedia mustiin pukuihin ja aurinkolaseihin verhoutuvista Blues-veljeksistä Jakesta (John Belushi) ja Elwoodista (Dan Aykroyd), jotka päättävät pelastaa nunnien ylläpitämän kasvattikotinsa vasaran alta. Rytmi veressä etenevien velikultien rahankeruumatkalla kameran edessä nähdään lukematon määrä muusikkolegendoja. Tärkeässä osassa nähdään myös Star Wars -kaunotar Carrie Fisher. Ohjaaja-käsikirjoittaja John Landis muistetaan myös komediamenestyksistä Delta-jengi, Vaihtokaupat ja Prinssille morsian. Pääosissa: John Belushi, Dan Aykroyd, Ray Charles, Aretha Franklin, James Brown, Cab Calloway, John Candy. Ohjaus: John Landis. (127')
     
  7. ACC

    ACC Gearhead

  8. kipi70

    kipi70 1st gear

    Tota leffaa en löytänyt listasta niin lisätään sekin, Two Lane Blacktop.
     
  9. Kampikammio

    Kampikammio 1st gear

  10. kautsi

    kautsi 3rd gear

  11. -TH-

    -TH- Gearhead

    "hot rod" ,ilmeisesti jonniinlainen tv-elokuva tms.? . en oo rainaa loppuun tuijotellu vielä mutta kaise katsottavaa tuotetta on.
     
  12. bbu-26

    bbu-26 3rd gear

  13. SnakeWood

    SnakeWood 1st gear

    Muistako kukaan sellasta lyhyt elokuvaa missä juoni meni että 60/70-luvun taitteessa muskeli autoilla kisannut "voittamaton" kaveri muistaakseni Ice Man lopettaa kadulla kaahaamisen ja ryhtyy poliisiksi unohtaen likaisen menneisyyden, kunnes parikymmentä vuotta myöhemmin joku nuori jätkä saa selvitettyä jäämiehen henkilöllisyyden ja alkaa vainota tätä, kiristäen tämän kisaamaan häntä vastaan. Iceman palaa vanhan kaverinsa luokse jolla on ollut hänen vanha autonsa pukkienpäässä jemmassa ja pamauttaa auton tulille ja kaasuttaa katuan kohti.. :lol:

    Tolla IceManilla koitin googlata mutta ei tärpänny, Muita arvauksia?
     
  14. Mantariini

    Mantariini Gearhead

    Bikini beach näyttäs tulevan teemallta nyt oli aika hauska 4 veto dragsteri.
     
  15. PARTNER

    PARTNER 1st gear

  16. moondog man

    moondog man 1st gear

  17. Baxter

    Baxter 3rd gear

    Sikawanha topic, mutta kun nyt sattui eteen, niin vastataan. Kyseinen leffa on alkuperäiseltä nimeltään Two-Fisted tales ja suomeksi Tarinoiden yö. Sikäli hassua, että ko. elokuva on ollut VHS-kasettina nimellä Lainattuja tarinoita. Itse olen katsonut kyseisen elokuvan myös telkusta useita vuosia sitten, mutten muista millä nimellä se silloin liikkui. Leffahan sisältää kolme lyhyt elokuvaa, joista keskimmäinen on autoiluaiheinen. Siinä tämä nuori jätkä eli Brad Pitt ajaa -69 Chevelleä ja Ice Man eli Raymond J. Barry ahdettua -57 Chevyä.
     
  18. jknR

    jknR Gearhead

    Onkos kukaan katsonut tuota Love The Beast-elokuvaa. Toi varmaankin pitää hankkia.
     

Kerro tästä muillekin!