HOT ROD -omavalmisteprojekti!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 28.2.2006.

  1. janiluo

    janiluo Gearhead

    En tiedä mikä sua oikein vaivaa enkä välitäkään mutta ihan vaan tiedoksi että omavalmisteprojekti tehtiin AKE:n omavalmistetyöryhmää varten jossa istuin myös itse mukana. Projektilla oli selvästi positiivista vaikutusta siihen millä vakavuudella silloiset AKE:n virkamiehet suhtautuivat kun oli oikeasti olemassa projekti jota varten sääntöjä väännettiin. Projekti on siis toiminut tehtävässään hyvin ja silloin luotiin pohja nykyiselle omavalmiste-ohjeistukselle. Moottoripyöräporukka hoiti oman hommansa myös samaan aikaan.

    Useiden kaltaistesi rodiharrastajien suhtautuminen on ollut ala-arvoista projektin alusta lähtien. Muistan kuinka ensimmäisessä näyttelyssä FSRA:n kerma (perseet) oli kokoontuneet projektin ympärille osoittelemaan sormella ja nauramaan ja kun tulin itse paikalle niin yksi heistä katsoi sivusilmällä ja tokaisi muille että nyt se tulee ja kaikki lähtivät erisuuntiin karkuun. Olisin mielelläni kuunnellut rakentavaa kritiikkiä mutta paskanjauhaminen selän takana tuntui olevan tärkeämpää. Luulisi että FSRA:n intresseissä olisi ollut tukea rodiharrastusta mutta kateus vei voiton. FSRA:ssa on myös projektia tukeneita harrastajia, kiitokset tuesta heille, mutta teidän huomionkateellisten narsistien ääni kuuluu vaan pidemmälle.
    On kiva että tarjoat nyt apuasi projektin loppuun saattamiseen mutta olet 11v myöhässä...

    - Jani -
     
    jakulepi, Tinppa, barracud ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Mitä kuuluu sinne .En ehtinyt käymään syksyllä.Mitenkä projekti on edistynyt?Tietenkin nuo rakennushommat hidastavat valmistumista.
     
  3. Tinppa

    Tinppa 3rd gear

    Asiallinen vasta kirjoitus janiluo:odsmile:

    Mutta tosiaan, omavalmiste autojen sallimista on varmaan moni odotellut aika helvetin pitkään, onko kellään mitään hajua asiasta?. Prätkillehän hommat näköjään avautu, mutta ei autoille, YLLÄTYS. Vittu että on vaikeeta täällä suomessa, pitäis varmaan muuttaa kööpenhaminaan ja hakee sitä kuuluisaa ruotsin kansalaisuutta.

    Ugh.
     
  4. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Melkein 4 vuotta mennyt edellisestä viestistä niin onkohan tälle tapahtunut mitään?
     
  5. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    En ole vuosiin käynyt katsomassa autoa.Lahjoitin lasikuitukorin tähän projektiin.Olisi tietenkin hienoa jos tulisi valmiiksi lähiaikoina.Kuluvana vuonna on 32 mallien juhlavuosi.
     
    Gary Grand ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  6. janiluo

    janiluo Gearhead

    Tallin purin toissasyksynä, uusi talli on kesken, lattia puuttuu, harrasteautoa hitsaillut viimeviikot ulkona sateessa tai helteessä nyt koko juhannuksen. Tänävuonna tulee itsellä 50 täyteen, pitäiskö sitäkin vielä juhlia? Viimevuosi meni syöpähoidoissa jne. Tekosyitä riittää... :rolleyes:
    Olis se kiva kun vois vain tehdä sitä mikä on kivaa ja nautiskella eikä kaikki paska vaan valuis kokoajan niskaan ja tavoitteet siirtyis tulevaisuuteen...

    Uusi osoite kun Elisa lopetti vanhan levytilan:
    http://www.v8garage.fi/omavalmiste.htm
     
    Muokattu: 2.3.2023
    esmi, Gary Grand, Pikku-Kalle ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!