HOT ROD -omavalmisteprojekti!

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 28.2.2006.

 1. janiluo

  janiluo Gearhead

  Joo laita YV:tä ja tule käymään vaan olen heinäkuun lomalla...

  - Jani -
   
 2. Fireball

  Fireball Gearhead

 3. BBC

  BBC Guest

  jokohan se omavalmiste on pikkuhiljaa valmis, vai jatkuuko kesälomat?

  Voi ristus, määkö luulin että tämä ois joskus valmis,....
  11vuotta,......

  Tuokaa se paskaläjä tänne niin paan nippuun ja vien leimalle.
  Katsoin jossain näyttelyssä niitä hitsauksia, mun 6.5vuotias poikakin hitsaa paremmin, voi tulla ongelmia kun sen vie konttorille jos katsastusmies ei satu olemaan sokea,... fifty-sixty mahdollisuus.
   
 4. janiluo

  janiluo Gearhead

  Älä juo enää jos noin oksettaa...
   
 5. Simon Templar

  Simon Templar Gearhead


  Ihan klassinen kommentti joka toistuu kaikilla autoilupalstoilla. KAIKKEIN tärkeintä on tietty hitsaussaumat. Ja kommentti tulee aina sellaselta joka ei ite laita ees projektikuvia omista kötöstyksistä.

  janiluo, hieno peli ja hyvää työtä.
   
  janiluo tykkää tästä.
 6. BBC

  BBC Guest

  terve tuloa katsomaan valokuvia ja työnalla olevaa. maksan matkakustannukset, ettei veny tuleminen yhtä pitkälle kuin omavalmisteprojekti.

  Janiluo. Hieno peli ja erittäin hyvää työtä. Lurps.
   
 7. janiluo

  janiluo Gearhead

  En tiedä mikä sua oikein vaivaa enkä välitäkään mutta ihan vaan tiedoksi että omavalmisteprojekti tehtiin AKE:n omavalmistetyöryhmää varten jossa istuin myös itse mukana. Projektilla oli selvästi positiivista vaikutusta siihen millä vakavuudella silloiset AKE:n virkamiehet suhtautuivat kun oli oikeasti olemassa projekti jota varten sääntöjä väännettiin. Projekti on siis toiminut tehtävässään hyvin ja silloin luotiin pohja nykyiselle omavalmiste-ohjeistukselle. Moottoripyöräporukka hoiti oman hommansa myös samaan aikaan.

  Useiden kaltaistesi rodiharrastajien suhtautuminen on ollut ala-arvoista projektin alusta lähtien. Muistan kuinka ensimmäisessä näyttelyssä FSRA:n kerma (perseet) oli kokoontuneet projektin ympärille osoittelemaan sormella ja nauramaan ja kun tulin itse paikalle niin yksi heistä katsoi sivusilmällä ja tokaisi muille että nyt se tulee ja kaikki lähtivät erisuuntiin karkuun. Olisin mielelläni kuunnellut rakentavaa kritiikkiä mutta paskanjauhaminen selän takana tuntui olevan tärkeämpää. Luulisi että FSRA:n intresseissä olisi ollut tukea rodiharrastusta mutta kateus vei voiton. FSRA:ssa on myös projektia tukeneita harrastajia, kiitokset tuesta heille, mutta teidän huomionkateellisten narsistien ääni kuuluu vaan pidemmälle.
  On kiva että tarjoat nyt apuasi projektin loppuun saattamiseen mutta olet 11v myöhässä...

  - Jani -
   
  Tinppa, barracud, supo ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. Seppä Leonardo

  Seppä Leonardo 3rd gear

  Mitä kuuluu sinne .En ehtinyt käymään syksyllä.Mitenkä projekti on edistynyt?Tietenkin nuo rakennushommat hidastavat valmistumista.
   
 9. Tinppa

  Tinppa 3rd gear

  Asiallinen vasta kirjoitus janiluo:odsmile:

  Mutta tosiaan, omavalmiste autojen sallimista on varmaan moni odotellut aika helvetin pitkään, onko kellään mitään hajua asiasta?. Prätkillehän hommat näköjään avautu, mutta ei autoille, YLLÄTYS. Vittu että on vaikeeta täällä suomessa, pitäis varmaan muuttaa kööpenhaminaan ja hakee sitä kuuluisaa ruotsin kansalaisuutta.

  Ugh.
   

Kerro tästä muillekin!