Hot Rod & Rock Show 04 kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Anonymous, 15.4.2004.

  1. vw79

    vw79 3rd gear

    kenenkäs oli se kuppainen ja punainen bussivanhus parkkiksella? huomasin vasta lähdettäessäni paikalla. tais siellä katollakin joku tanssahdella?!
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Se punainen bussivanhus taitaa olla oulun ACC:n Scania Vabis vuodelta 1964, saunalla varustettuna tottakai.
     
  3. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Niistä kuvista ei kyllä ota itse Pietarikaan selvää mikäli vanhoihin merkkeihin on luottamista. Ja vanhat merkit tietävät myös, että filmejä saataneen tuskin ennen joulua kehitykseen, mutta yritetään. Muutoin vähän kismittää että siinä digihimmelissäkin oli joku väyrys-suodatin päällä, kun ei millään tahtonut tarttua hyvänä kopiona vilmille.
     
  4. e

    e 3rd gear

    aikataulu kuulostaa varsin lupaavalta. eli ei mitään kiirettä. sitten ku ehtii.

    mutta eikös näitten väyrys-implanttien juuri pitänyt parantaa näköä? vai oliko se ulkonäköä... korkeintaan jonkinlaista kalansilmäefektiä saattaa olla havaittavissa...
     

Kerro tästä muillekin!