Hot Rod & Rock Show Tampere 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja SPORT TRUCK, 20.4.2015.

  1. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  2. Jorrma

    Jorrma Gearhead

  3. homer

    homer Double Gearhead

    Yksi kohtalaisen turha julkkis (ne saavutukset kilvanajossa?) pääsi taas paistattelemaan iltapäivälehtijulkisuudessa.
     
  4. spinneri

    spinneri Gearhead

    Juuri luin tuon uutisen, ja mielestäni Iltalehden toimittaja ja uutiseen haastateltu Emma Kimiläinen "syyttävät" nyt väärää tahoa.

    Ensinnäkin uutisessa nostetaan useaan kertaan esille "Hot Rod & Rock Show"; todellisuudessa kyse ei ole näyttelyjärjestäjän vaan erään näytteilleasettajan tekemästä rekrytoinnista. Silloin kritiikkiä ei pitäisi kohdistaa tapahtumaan, joka pahimmassa tapauksessa kärsii syyttömänä osapuolena.

    Toisekseen ketään osastolla olleista tytöistä tuskin on vastentahtoisesti palkattu, vanhempien suostumuskin on pyydetty. Toki tämä kommentti varauksin, kun en tiedä minkälaista menoa siellä osastolla oli ja mitä oli sovittu tyttöjen sekä heidän vanhempien kanssa.

    Totta toki on, että käyttämällä täysi-ikäistä työvoimaa tuota jupinaa tuskin olisi edes syntynyt. A-junioreistakin löytyy 18-kesäisiä, jos junioritoimintaa haluaa tukea.


    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    kylläpä taas joku on keksinyt keinon mielensä pahoittamiseen. hohhoijaa.
     
  6. Substitute

    Substitute Gearhead

    Vannetukun markkinointitoiminta on ainakin minussa herättänyt ennenkin nolostumista ja olen jopa välttänyt mainosten vastaanottamista tästä johtuen. Ymmärrän kyllä että jos kohderyhmänä on juuri ajokortin saaneet teinipojat niin tuo vetoaa (ja ehkä joihinkin ikämiehiinkin :oops: ) mutta kun kävijäporukan ikähaarukka tällaisissa näyttelyissä on laaja, niin on aika suuri vaara että mainonta kääntyy itseään vastaan. Pahimmillaan se luo huonoa mainosta näyttelyn järjestäjille ja karsii kävijämäärää jatkossa.
    Yrityksen kyseiset hyvin nuoret markkinointihenkilöt olisi kannattanut vähintään sijoittaa vain sinne tuning-osastolle ja keskittyä siellä päähallissa vähän konservatiivisempaan viestintään.

    Ja tässä ei ole kyse siitä että vastustaisin vähäpukeisten tyttöjen käyttämistä mainostamisessa vaan kohderyhmän huomioimisesta. Sitä ei ole mielestäni osattu.
     
  7. TATU

    TATU Gearhead

    Olikohan kuvassa oleva auto valittu tarkoituksella, vanhan humalaisen alaikäisiä pimuja kuolaavan miehen auto...
     
  8. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    ^No ilman muuta! Koska auto ei liity hot rodeihin eikä rokkiin, niin omistajan on pakko liittyä tähän kritisoituun aiheeseen... :lol:
     
  9. jariha

    jariha Double Gearhead

  10. Putte

    Putte 1st gear

    Taitaa tyttö olla kateellinen. :wink:
     
  11. studio57

    studio57 Gearhead

    joo, missään nimessä näyttelyitä ei voi syyttää yksittäisen näytteille asettajan toimintamalleista mutta kyl ittelläkin isänä kävi mielessä että onko sopivaa esitellä tuon ikäisiä lapsia noissa varusteissa vaik en kukkahattua omistakkaan. Ajatus osittain kaunis kun tuolla tukivat jotain nuorten urheiluseuraa.
     
  12. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Miksi Emma K olisi kateellinen jollekin alaikäiselle seksiobjektiksi palkatulle pikkutytölle?

    Mua ainakin noi pikkutyttöjä mannekiineina käyttävät firmat etoo.

    Jos Putte sun mielestä on ok pitää 14 vuotiaita likkoja vähissä vaatteissa "edustamassa"...
     
  13. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Vannetukun kassi on oiva roskapussi. Hahah. Joo,kyllä itseäkin hieman arvelutti tyttöjen ikä. Varmaan palkkaavat seuraavaksi mummot vanhainkodista.
     
  14. NikkeNakkertton

    NikkeNakkertton 1st gear

  15. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Re: Hot R

    Näyttelyssä hienoa kalustoa, yllätti näyttelyn pienuus että oli vain kaksi hallia käytössä.

    Paniko kukaan muu merkille et palkintojen jakoon vois hommata kuuluttajaksi henkilön jolle autot ja englannin kieli olisi tutumpia.

    Huvittavaa oli kuunnella...

    Autot ja naisethan ovat kulkeneet käsi kädessä vuosikymmenet, mutta hyvällä maulla...
     
  16. puusilmä

    puusilmä Gearhead

    Kimiläinen kirjoittaa:

    " Tämä ei missään nimessä ole hyväksyttävää! Kuvottaa tällainen, että 15-16-vuotiaat laitetaan tuonne Hot rod messuille vanhojen kännisten äijien kuolattavaksi"

    Kimiläisellä itsellään on kokemusta Hot Rod & Rock Show'ssa edustamisesta.

    -"Tiedän todellakin millasta porukkaa siellä käy, ja miten tyttöjä kohdellaan. Vaikka itse olen ajohaalarissa 15-kesäisenä seissyt formulani vieressä yhteistyökumppanin osastolla, niin sain silti osani, joka oli hyvin vähäistä muihin tyttöihin verrattuna, joiden kankkuihin käytiin käsiksi."

    En nyt kyllä osaa mitenkään yhdistää kyseisiä lausuntoja ainakaan Tampereen näyttelyyn. Eihän tässä pian enää kehtaa mennä kesän sukujuhliinkaan kun ne tietävät harrastuksestani, mammat siellä supisee selän takana että "Kehtaa tuokin pervo täällä näyttää naamaansa, luin oikein Iltalehdestä formulatähden sanomana, mitä nuo vanhat äijät niissä hotrokkinäyttelyissä puuhaa.

    Kun on tässä 35 vuotta kierrellyt näitä Helsingin ja Tampereen näyttelyitä, niin harvoin olen törmännyt tapahtumiin, että siellä vanhat känniset äijät on kourimassa typyköitten perseitä. No Tampereen näyttelyn käyn katsomassa yleensä sunnuntaina, en tiedä onko siellä lauantaina meno sitten kovempaa. Kännisistä olen ollut lähinnä huolissani autojen suhteen, aina ne matalat aidat ei riitä estämään horjuvien menoa.

    Mielestäni nimenomaan Helsingin näyttelyn tuning-puolella meno on ollut jotenkin härskimpää, Hot rod-puolella ollaan oltu aina hieman konservatiivisempia. Mutta kun tässä nyt juuri puhuttiin Hot rod messuista, niin antaa kyllä mielestä väärän kuvan tapahtumasta, tuning-osastohan on ollut Tampereella aina vähäisessä roolissa. En nyt muista milloin Emma on ollut Tampereen näyttelyssä, mutta tuntuisi että osasto on ollut juuri siellä tuning-puolella. Siitä olen samaa mieltä, että Vannetukun mannekiinit oli turhan nuoria, mutta en usko että siellä vanhat känniset äijät oli kuolaamassa niiden perään.
     
  17. karivanner

    karivanner 2nd gear

    Re: Hot R

    Sehän meni persiilleen muutenkin. Enemmän särähti vielä korvaan se, että ruotsalaisille kuulutettiin "englanniks". Ei se varmaan olis ollu vaikeeta puhua niille pari ruåtsin sanaa :rotfl:

    Itse olin siellä auton kanssa, istuskelin sunnuntain ja jotenkin vaisulta tuntui edellisvuosiin verrattuna.
     
  18. spede

    spede Gearhead

  19. spinneri

    spinneri Gearhead

    Re: Hot R

    Tämä on ollut kompastuskivi Tampereella aiemminkin. Joitakin vuosia sitten kuuluttajan käyttämä "Sveerige" (noin lausuttuna) hymyilyttää vieläkin... Ihan aikuisten oikeasti voisivat hieman panostaa tuohon kuuluttajan valintaan erityisesti palkintojenjaossa.


    Tampereen kuulutuksia jo pitkään kuunnellut

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     
  20. 1320

    1320 Gearhead

    Siinäpä oli asiallinen järkkäri, iso peukku täältä tuolle toiminnalle (Ja tämä EI ollut sarkasmia). 8) Se taisi olla tuo kyseinen muovipulkka joka siellä mölytti Lauantaina myös niin että piti lähteä karkuun... No saipahan lökäpöksyt edes yhden suoraansanotun kommentin toiminnastaan. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!