Hot Rod & Rock Show Tampere 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja SPORT TRUCK, 20.4.2015.

 1. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Re: Hot R

  Sveerikee! Kyllä muistan ja kyllä hymyilyttää vieläkin.

  Kyllä kuulutukset pitäisi hoitaa niin että kaikki ymmärtää. Joko puheella tai näytöllä.

  Oli Elmiassakin kuulutajalla enkun sanat välillä hukassa mut näytöltä kuva pelasti.
   
 2. johntravolta

  johntravolta Gearhead

  Täällä purnaa kansa joka lähettää Pertti Kurikan nimipäivät euroviisuihin, vai oliko se Pentti.

  Hyvin nuo Sweriigeläiset vain näytti tajuavan.Jokainen kävi palkintonsa hakemassa ja vielä tuulettelivat pysti kourassa. Mutta suomipojat ja tytöt vasta noloja ovat palkintoansa noutaessa. Anteeksi kun olen täällä. No pyöräluokissa jonkinlaisia tuuletuksia nähtiin kotimaisinkin voimin ja Eloranta autopuolelta.

  Mistähän muuten löytyy se Sweriigeläinen joka ei osaa englantia. Tälläinen ihme omaa varmaan suomalaiset sukujuuret.

  Näyttökin oli, mutta hieman pieni.Kuuluttajatyttö oli sentään pirun nätti.
   
 3. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Sen mitä oon sveerigeläisissä tapahtumissa käynyt, niin siellä mongerretaan pelkkää omaa kieltä. Suomessa sentään yritetään huomioida ulkomaalaisetkin osallistujat ja vähintään englanti on käytössä lähes joka kylätapahtumassa nimeä myöten.
   
 4. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  :rotfl:
   
 5. Caideman

  Caideman 1st gear

  Kuului muuten hemmetin hyvin tuo karjaisu ja meni oikeaan osoitteeseen. :rotfl: Nippeli-Teppokin mielestäni ärähti noille jumputtajille siinä sunnuntai-iltapäivänä.
   
 6. juhapih

  juhapih Double Gearhead

  Mieleen tulee, vaan että mikä pakko Tampereen FHRAn on antaa noiden kittipallojen terrorisoida kaikkia muita?

  Mölyä maailmaan: koppero ulkoilmaan...
   
 7. Mutku

  Mutku 3rd gear

  ^äkkiä tulee mieleen kolme mahdollista syytä:


  - järjestäjälle raha ratkaisee. Eli lipputuloja tulee, kun tuuninkijumppujumput vetää maksavia tumputtaja-asiakkaita näyttelyyn niin, ettei ovenkarmit meinaa kestää

  - järjestäjä ei tiennyt (HAH...) että autonäyttelyissä lökäpöksyjen näpit vaan ei pysy irti voluuminamiskuukkeleistaan

  - kajarivirittelijät eivät noudata annettuja sääntöjä. Enemmän mennyt finniaivojen kapasiteettia muoviputkisten turvakaariensa taivutteluun ja vaparikoneidensa ahtopainemittarien taustavalaistuksen säätöön, kuin näyttelyn esillepanijoiden sääntöjen sisäistämiseen.


  Surkeeta toimintaa, molemmilta tahoilta. Riemurasian linkissä ollut järkkäri taisi olla ainoa, joka oli tilanteen tasalla.
   
 8. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Kyllä se oli Pertti K. Lumialla kun kirjottaa tekstiviestiä ja pistää allekirjoitukseksi "Pertti" niin ennakoiva sanasyöppö tarjoaa seuraavaksi "Kurikan" :rotfl:

  Joo mutta se Pirkkahallin näyttely oli kyllä huono, ei ollut kuin jotain kotimaan matkailun ständejä ja pihakalusteita. Vai olinkos minä vääränä viikonloppuna siellä?
   
 9. impala67

  impala67 Gearhead

  eikö nuo mölyosasto vois olla pihalla, onhan tuossa paikkoja jossa voi avata hallin ovia enempi niin että kansa pystyy sinne valumaan, sateen sattuessa meteliä lienee pienempi ja toimiipa möly eräänlaisena mainoksena tapahtumalle? onneksi silloin oli sopivalla jytkeet kun tuli pojan kanssa pyörittyä lauantaina.
   
 10. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Tuli tuosta Tepon karjaisusta mieleen armeija-ajat.. Sattuneesta syystä.. :lol:
   
 11. juhapih

  juhapih Double Gearhead

  Hmm... joissakin autovarastoissa pitää säilytysajaksi irrottaa akkukaapelit, palopykälien mukaan... Nuohan ovat tuolla lyhyt aikaisessa säilytyksessä ja ympärillä on paloarkaa materiaalia... Hmm... olisiko palopykälistä apua vaivaan... virrattomat autot: nou älämölö
   
 12. jusku1

  jusku1 3rd gear

  Re: Hot R

  Kyllä Elmian kuuluttajat(kin) olivat aivan omalla tasollaan verrattuna suomalais näyttelyiden vastaaviin!
  Muutenkin täkäläiset voisivat mennä "opintomatkalle" Elmiaan katsomaan miten ison näyttelyn homma toimii 10+
  Suosittelen etenkin yhdelle asennevammaiselle Treen näyttelyn parkki-järkkärille :mad:
   
 13. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  Re: Hot R

  Toi "Sveerige" on aika monella muistissa edelleen, ja kyseinen lausunta herätti suurta hilpeyttä niin suomalaisissa kuin ruotsalaisissakin!
  En tiedä onko tämän vuoden "asiantuntevilla" kuulutuksilla osuutta asiaan, mutta jotain hässäkkäähän pokaalijaossa on ollut. Satuin vain yllätykseksi bongaamaan palkittujen listoilta oman nimeni, ja otsikossa mainitaan muutamasta korjatusta virheestä... Mitään ilmoitusta en ole saanut, mutta ehkä sieltä on joku pysti tulossa... :odroll:
   
 14. nuc-64

  nuc-64 3rd gear

  Emännän kanssa kierrettiin pikaiseen ton mölyauto-osaston vierestä, kun emäntä näytti noin kymmenen metrin päässä olevaa autoa, musiikki autosta soi niin kovaa, että itellä rinnassa hakkas ja teki pahaa, mutta mölyauton takaloosterissa nuori pari istui kylmän viileesti aivan kajareiden edessä! En vaan tajua mitä hienoa voi olla tossa, varmasti kuulokin on mennyt jo kakskymppisenä...
   
 15. Rusty

  Rusty Double Gearhead


  Tinnitus on ainakin tilattu. :soosoo:
   
 16. johntravolta

  johntravolta Gearhead

  Palkitut tulivat kuulutuksissa oikein.

  Se vain aiheuttaa turhaa hämminkiä, kun kaikki palkinnon saajat eivät viitsi vaivautua paikalle,
  tai saapuvat viiden minuutin viiveellä jolloin jaossa on jo seuraavat luokat.

  Mielestäni jokaisen näytteilleasettajan pitäisi kunnioittaa palkintojenjakoa saapumalla paikalle ennen H-hetkeä. Niinkuin Sveedut tekevät.

  Jokuhan tietysti kohta kirjoittaa miksi ei palkituille lähetetä esim tekstiviestillä tietoa tulevasta palkinnosta. En tiedä, mutta minä en ainakaan lähettäisi siksi että tässä somettelijoiden luvatussa maassa tiedot lähtevät varmasti joltain ennenaikaiseti faceen tai twittwriin tai minne lie kaikkien luettavaksi.
   
 17. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Oliko jossain listaa palkittavista ryhmistä, sekä aikatauluista?

  Hetki tuli seurattua palkintojenjakoa, mutta se kuuluttajan puheen kaikuminen kaiuttimissa, sekä viereinen radiolähetys sotki sen verran ettei siihen viitsinyt tunniksi jäädä seisoskelemaan.
   
 18. karivanner

  karivanner 2nd gear

  Kun homma vaan tehdään päin persettä niin ei siinä enää selittelyt auta. Ja Somessa haukutaan mutta sehän kuuluu asiaan, kai? Ei kai tämä mikään Putinvaltio vielä ole, missä kaikki keskustelu pitää olla pelkästään positiivista.
   

Kerro tästä muillekin!