Hot Rodders Maraton

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja hot rod, 21.8.2007.

  1. hot rod

    hot rod 1st gear

    Kaikki vaan kerralla mukaan.On se senverran leveä katu mennä laidasta laitaan!
     
  2. Mopar79

    Mopar79 1st gear

    kyl mahtuu se on tosi.eiköhän varalta käydä tutustuu reittiin ja pidetään vapaat harjotukset ekaksi.
     
  3. hot rod

    hot rod 1st gear

    Joop.Lauantaina olis sopiva treenaus ilta vaikka risteilyn jälkimainingeissa!
     
  4. Wäiski

    Wäiski Gearhead

    Eiköhän aloteta tallilta ja kontata ennemmin Kauppakatua alamäkkeen. Tallilla kunnon alkulämpimät, niin ei tule revähyksiä.
     
  5. ösänder

    ösänder 1st gear

    Nythän Wäiski luuloo itestään ihan hirveitä. Että tallilla alotus. Ettei vuan Tahvo kerkii muuttua Gurmitsaks ennen puoltayötä. Lähettään satamasta ja Kuninkaita on ne jotka vielä maratoonin jäläkeen tallilla kukkuu. Itellä ois saikkua vielä 11.9 asti. (ainakii aluks) Mutta onhan tuo kesäloma vielä nykäsemättä. Niijotta mikäettei.. :D
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Lähtosiköhän Ottokone sponsoroimaan tällaista urheilu spektaakkelia?
     
  7. hot rod

    hot rod 1st gear

    Johtokunta kokoontuu harkitsemaan asiaa! :D
     
  8. Peevo

    Peevo 1st gear

    Tämähän kuulostaa sellaiselle urheilulajille jossa jopa minä voin menestyä. Minnekkä saa ilmottautua? :) Ja mikä oli tarkka ajankohta maratoonille? Pitää vissiin käydä tutustumassa rataan illasta.
     
  9. thunderbird58

    thunderbird58 1st gear

    rataan kannattaa tutustua niin ei eksy..onkohan kannustajia hoputtamassa matkan varrella ja tsemppaamassa maksimaaliseen suoritukseen? :lol:
    ja olikos tämä ryhmä,- vai yksilölaji?ryhmälajihan toimis ikään kuin viestinä,mutta voi olla että kaikki pursuaa sen verti paljo urheiluhenkeä että tulee tinka omista ja ryhmän vuoroista.. :D
     
  10. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Mitenkäs on nuo huoltojoukot? Kun olihan kuopiomaratoninkin varrella juottopisteitä. Meinaan vaan, jos et nestehukka iskee matkan varrella... :lol: Urheiluun on sentään syytä suhtautua vakavasti! :rotfl:
     
  11. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Ja suurin tinka tulee kuitenkin tuosta viestikapulasta, joka luonollisesti voisi olla sellainen ruskea 0.3 litrainen pullo. Ehkä tuo on parempi pitää yksilölajina. Starttipilotin käyttö pitäisi kieltää, sillä eihän urheilussa sallita dopingia.
     
  12. Antti P

    Antti P Gearhead

    No olikos ne "kilipailut" ja jos oli niin kuka voitti?
    Itellä menny työn sekä talon teossa tuo aika ettei ole ehtiny mihinkään.
     
  13. Mopar79

    Mopar79 1st gear

    kisa jäi ikäväkyllä suunnittelu asteelle. :cry: keväällä heti maraton reitin auettua vois pitää.kauden avajaiset.nyt kunto talven aikana kohalleen et jaksaa.
     
  14. Antti P

    Antti P Gearhead

    No sittenhän en edes myöhästynyt. :D
     
  15. Qjet

    Qjet 1st gear

    Tyypillinen "savolaene rojekti "= alottamista vaelle valamis...
     
  16. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ja sitäpaitsi äkilliset urheilusuoritukset voivat olla erittäin vaarallisia. Kaikkein turvallisinta on treenata talvi periksi antamatta ettei tule mitään odottamattomia vammoja :webmaster: .... Vaikkei aina jaksaisikaan treenata, niin tsemppiä tsemppiä, tuopin pohja näkyy kohta... :lol:
     
  17. thunderbird58

    thunderbird58 1st gear

    nii joo..mualle kun ei savumerkit kovin selkeesti ilmesty niin,josko suap invoo tapahtumasta.kotan selvitä ees ekan rastin.
     
  18. K_1

    K_1 1st gear

    Täällä ollaan Libyassa maraton harjoituksissa. Aamulla klo 8 oli jo +25 lämmintä. Mut siinä suhteessa huono maa harjoitella kun täällä ei saa myydä viinaa lainkaan. Onneksi Jallua on matkalaukut täynnä. Tiistai iltana matka jatkuu Kreikan saaristoon.
     
  19. Mopar79

    Mopar79 1st gear

    maraton kelit ois tulleet takas. 8) talvi on nyt treenattu ja jotku jo yli kunnossa varaslähtöö tekevät. :rotfl:
     
  20. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Johan se Albatsoossikin on avattu :lol: Vai miten se meni....
     

Kerro tästä muillekin!