Hot Tomato ('38 Chevy)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja möykky_544, 17.12.2003.

  1. möykky_544

    möykky_544 1st gear

    Vieläkös "Kuuma Tomaatti" on Jyväskylän seutukunnalla? Jokunen kesä sitten se tuli viimeksi bongattua. Onkohan yhä samassa ulkoasussa, jossa se esiteltiin Veekasissa?
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Näin auton Kuopion rodi natskoissa 2000. Auton asu oli pysynyt samanlaisena. Tomaton omistajan kanssa tuli rupateltua viikon lopun aikaan jonkun verran ja se höpisi jotain luvista erillis ripustukselle eteen. Tosin muisti saattaa vähän pätkiä kun tuli juotua akkuvettä aika reippaasti illan aikaan?
     
  3. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    :???: Siitä onkin muonta vuotta kun tuota on viimeksi täällä päin nähnyt...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikös se ollutkaan Fat Tomato? :wink:
     
  5. möykky_544

    möykky_544 1st gear

    Olihan se.. Wanhan muisti pätkii jo rankasti.
     
  6. slow down

    slow down 1st gear

    kyllähän auto ön vielä Teemulla, hieman vaiheessa vielä. Keulalla on jo nykyaikainen ruiskukone ja loikkarilaatikko. Ulkoasu on pysynyt samana, mitä nyt hieman patinoitunut. Näyttää hienolta kun suomessa rakennettu rodi on jo saanut hieman ajan patinaa.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    no eihän se vaadi ku huonot pohjat ja kehno maalaus....no vitsivitsivitsi.
     

Kerro tästä muillekin!