Hot Wheels pienoismallit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja makke, 23.3.2004.

  1. Timo.O

    Timo.O 1st gear

  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Vaimon kanssa lapsille me noita ostetaan (uskoiko kukaan?) Ja kenees me törmättiin viime viikol etolas ku hups hänen kokoelma nousi 188 kappaleeseen? Vain n.40kpl koska pääpaino isommissa malleissa ja yllättävän moni saanut uuden mattamustan pinnan ja punaisen sisustan. Niin kuin 1:1 lintta tallissa ja mallit hyllyissä. Meille ei siis ole mikään pyhää, mustangit, corvettet, cadillacit ym mattamustiksi punaisella sisustuksella! Tietysti muutama kustom ja rod org hot wheels väreissään.
    Aina ku vaimon kans ostoksilla tulee noi myyntipömpelit tarkastettua olisko siel jtn uutta..
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Laitan nimettömänä ettei kukaan varasta, mutta japanilainen vuosimallin -60 Bandain peltinen Cadillac löytyy hyllystä.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niin just, onhan niitä muutama Suomessakin. Tää topicci tais kuitenkin koskea noita hot wheels-autoja..Ei sul nimetön mitään arvokkaampaa olis, en mä varastaa oo tulossa...
     
  5. makke

    makke 1st gear

    Juu, nimen omaan näistä Hot Wheels 1:64 malleista on kyse.
    Onhan mullakin ties mitä muita, mut siitä tässä topicissa ei ollut kyse.
     
  6. slow down

    slow down 1st gear

    Hot wheels rules, Matchbox sucks!
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo, molemmat sekä Hot Wheels että Matchbox ovat Mattelin omistamia ja niitä tuupataan ilmeisesti samoilta tehtailtakin ulos?
    Hot Wheelssejä tuotetaan kolmessa paikassa, Malesiassa, Thaimaassa ja Kiinassa. Mätspoksit eivät kyllä rullaa yhtä hyvin eivätkä ole niin cooleja. Muoviakin niissä on enemmän.
    Kakruna tuli runtattua Majorette-autoja uuteen kuosiin.
     
  8. platuart

    platuart Gearhead

    Noita aikaisemmin jonkun mainitsemia Phat Boyz lättänäautoja ( ja niiden kaupunkipalikoita) näytti tulleen Tiimariinkin. Kahden auton pakkaus 2 euroa.
     
  9. L-Janne

    L-Janne 1st gear

    Ei nyt toi Makken eka kuva näy, eli mietin, että onko tässä nyt kyse Hot Wheelsin "pikkuautoista" (niistä leluista), vai ihan vakavasti otettavista pienoismalleista...?

    Itse kuitenkin hurahdin noihin leluautoihin, jotka ovat sanalla sanottuja HÄRSKEJÄ!! :grin:

    http://koti.mbnet.fi/spoljin/Hot%20Wheels/
     
  10. makke

    makke 1st gear

    Nyt taas kuva näkyy, ollut koko päivän ongelmia tuolla Soneran serverillä.

    Juu, ja noista leluautoista on juuri kyse.
     
  11. L-Janne

    L-Janne 1st gear

    Ei mutta, nuohan ovat hienoja! Siinä makken kuvassa erottuu sellainen musta 1932 hiboy roadster Fjoordi, josta itselläni on sellainen maalaamaton, kiiltävä versio. Aika mainio... pitääkin räpsiä lisää kuvia tästä kahdeksan auton kokoelmastani.
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Nyt sutii sivuraiteelle, mut sutikoon. Lapset tuli innoissaan näyttämään miten hieno AUTO löytyi kinder yllätysmunasta. 61 Caddy, tosin 2 paikkainen roadster mutta aivan selvä 61 käkkylä. Siitä paikasta lisää munia ostamaan. Niitä kai 4 erillaista ja meillä jo kaksi. Toinen aivan selvästi 59 Buick. Tais vaimon kans iskee joku käsittämätön jutska ku pitää noi kaikki löytää. No kerranhan tässä vaan lapsia ollaan..
     
  13. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    On noita hotwheelssejä tullu muutama ostettua, mukavia elementtejä sisustuksessa :smile:

    Tuossa alla on kuvia niistä (ei olis muuten noin paljoa, jos ei olis ollu pakko saada ferraria, king-cappia ja tojotaa, nämä oli paketeissa joissa oli viisi autoa :smile:, noista puuttuu pari lowrideria
    http://photo.jippii.fi/fi/album?album=20729&page=1
     
  14. Otto

    Otto Gearhead

    Kyllähän Hot Wheelsejä on kertynyt, pitäähän pojalla leluja olla! Nyt ne autot on "ajossa" mut jos mulla oliskin tytär niin sama määrä niitä autoja olis tod näk museoituna hyllyyn... ;D
    Parhaat pikkuautot on kuitenkin löytynyt Power-meetin reissulta. Tälläisiä:

    http://www.musclemachines.com/mm/Search ... offset=170

    "Livenä" pääsevät paremmin oikeuksiinsa.

    Ihme juttu (onko?), nämä saa vanhemmankin harrastajan innostumaan.
    "Ahdin! Ilokaasut! Vau!"
     
  15. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Huolestuttavaa! Ovat ilmeisesti poistumassa myynnistä ku itiksessä oli enää stockkalla ja niidenkin myyntipönttö jo aika vajaa. Mutta vaimo osti taas muutaman ja yks tosi löytö, chopattu metalli pink/purppura 50 sämpylä Buick 2d ht Hirohata ikkonoilla. Tosi siisti! Ja mottina tommoisessa pakko olla ahdettu naulapää
     
  16. Otto

    Otto Gearhead

    Mun pojalla on kans toi sama sämpylä-buicki mut vaalean sinisenä, lukiskos siinä jotain "three lane king" tai vastaavaa.

    Kyllä kelpais itsellekin, siis 1:1, tollanen 50-53 Buick. Ja totta juu, Rebel58, naulapää siihen ehdottomasti! Jollain sopivalla soppalaitteistolla, just toi mekaaninen ahdin, tai sit 6-8 kaasaria...

    Jep, kyllä kelpais, kyllä kelpais...
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Olen tossa vihjaillut ja jos ei rivien välistä pysty lukkee nii tulkoo se se tässä suoraan.. Mun vanha 425 naulapää motti tulee sellaiseen ja omistaja täälläkin tuttu mut en paljasta vaan kertokoon hän itse sitten kun aika on, jos on.. Siis chopattu earlies fifties kustom sämpylä AHDETULLA ISOLLA NAULAPÄÄLLÄ! Siinä on rock`n`rollah nii että riittää, perästä kuuluu sano..
     
  18. Otto

    Otto Gearhead

    Jestas! Jiihaa! Mitä sitä tähänkin sanois? Se ei voi olla huono vehje... Eikös Primer'issa ollu joku Buick-semla med mekaniskt ahdin?
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tältä erää tää on ny loppu.(?) Ei missään enää myynnissä eli loppuun myyty. Onnittelut kaikille ketkä ostivat, oli sitten harrastajia tai ei. On kiva nähdä autovihaajaviherpiipertäjien lapsilla noita hiekkalaatikolla. Noista ne mielikuvat lähtee ja hurahtaminen on tosi asia ennen ku edes kävelemään oppivat. Nähty on meillä päin. Tulevia klassikkoja tai ei meidän kirjahyllyyn noita ehti parikymmentä lisääntyä entisten lisäksi. Ehkä harmittaa ku vaimon kans noita etsittin pitkin Suomea eikä kaikkea mitä oltais haluttu ehditty ostaa. Viiminen mitä nähtiin piti ostaa viiden pakkaus yhden Buickin takia. Jäi neljä tavis pakko ostosta yli jotain monte karloja ja rivieeroja.Kirjahyllyssä ois tilaa..
    KLARA VAPPEN, SPARA KRANAVATTEN!
     
  20. B 50

    B 50 Gearhead

    Älä vielä heitä topia. Riksun KKKK:ssa oli eilen vielä täys pöntöllinen. Pisti silmään yks cartooned (piirrettynnetty??) `55 Buicki, putket suoraan pellistä ylöspäin, imutöttöröö jostain puskurin takaa. Joutuis vääntää peltiä aika rankalla kädellä 1:1:seks. Saattais näyttää....erilaiselta.
     

Kerro tästä muillekin!